čtvrtek 13. dubna 2017

Deadpool 2: Josh Brolin je Cable! Co na to Ryan Reynolds?

Ani Pierce Brosnan, ani Stephen Lang, ani David Harbour ze Stranger Things, ani Russell Crowe, ani Brad Pitt ani Michael Shannon. Ryan Reynolds našel svého parťáka a natáčení Deadpoola 2 tak může zvesela začít.

Těch jmen, která byla ve hře (údajně nebo skutečně) byla pěkná řádka, Joshe Brolina ovšem nezmiňoval nikdo. Přesto je to on, kdo se nakonec bude fuckovat s Deadpoolem na plátně. Informaci přinesl shodou okolností renomovaný Hollywood Reporter, který už před časem přinesl informaci o tom, že hlavním kandidátem je Michael Shannon. Zpráva o obsazení Brolina je ale oficiální.

Nejbizarnější na tom všem samozřejmě je, že Brolin už jednu zásadní roli v Marvel filmovém universu má - hraje Thanose. A nevím, co na to říkají v Marvelu (podle mě štěstím skáčou do stropu, že herec, který u nich hraje klíčovou ikonickou roli, v tom dělá bordel a hraje jinou roli u Foxů), ale fanoušci nejsou úplně nadšení. Nebo aspoň část z nich, protože druhá je samozřejmě nadšená. Brolin je vynikající herec a nikdy se akčním a drsnějším komiksovým rolím nebránil (Jonah Hex, Sin City: Dáma, pro kterou se zabíjí, Muži v černém 3).

Na celou zprávu reagoval samozřejmě i Ryan Reynolds svým nezaměnitelným stylem, když na twitteru napsal:

,,The f–k, Fox! Nejde hrát dvě postavy v jednom vesmíru! Josh Brolin byl v Sicariu a já v Sabrina - mladá čarodějnice!”

Reynolds také přiložil foto:



Josh Brolin, kterému je 49, by měl mít podle informací Hollywood Reporteru smlouvu na čtyři filmy, což zahrnuje s vysokou jistotou Deadpoola 3 a X-force. Nebude přitom prvním hercem, který ve filmech podle Marvelu bude hrát víc rolí. Nejznámějším případem je Chris Evans, který si dal ve Fantastické čtyřce Johnnyho Storma a pak se z něho stal Captain America. To bylo ale s odstupem po sobě, zatímco Brolin je dost možná prvním hercem, který dvě Marvel role hraje souběžně a navíc ve fázi, kdy jsou obě v absolutním centru pozornosti - s tím, že Deadpoolův svět samozřejmě není součástí MCU. Osobně mi něco takového nevadí, pravdou ale je, že Thanosovi to pocitově trošku ubírá, člověk si prostě víc uvědomuje, že to je všechno jen hra. Ale myslím, že zásandí problém to není a zvykneme si rychle.

A co vy? Spokojeni s obsazením?

1 komentářů:

  1. Tak vzhledem k tomu, ze Thanos je digitalni a Brolina nepripomina (snad jen ta poradna chlapska brada), tak je mi to jedno. Jinak docela zajimava volba, rozhodne se mi to libi vic nez Brad Pitt a hlavne Micheal Shannon. Ikdyz teda na toho Crowa jsem si trosku myslel :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.