pátek 31. března 2017

Deadpool 2: Brad Pitt ze hry venku, na řadě je Russell Crowe?

Takže to s tím Bradem Pittem nebyla kachna? Zdá se, že ne.

V týdnu jsme vás informovali o tom, že Brad Pitt je dost možná žhavým kandidátem na Cablea v Deadpoolovi 2. Teď se k tomu vyjádřil sám režisér David Leitch.

,,Měli jsme s Bradem schůzku, hodně se o všechno zajímal. Ale nedokázali bychom se sladit časově. Je naším fanouškem a máme ho rádi a pořád si myslím, že by by byl jako Cable skvělý.

Ale zjevně nebude. Dveře tak pořád zůstávají otevřené pro Michaela Shannona, současně se ale pořád mluví také o tom, že ve hře je David Harbour (šerif ze Stranger Things) a pozor, nově také Russell Crowe!

Ten před měsícem kontaktoval samotného tvůrce Deadpoola Roba Liefelda. K Russellovi totiž doputoval fan art, na kterém byl jako... Cable. Obrázek je stále dohledatelný.



Crowe sice už dávno není takovou akční ikonou jako v dobách po Gladiátorovi, ale tím spíš by bylo skvělé ho vidět v roli, která by po něm ještě jednou vyžadovala dostat se do formy, shodit mocný sval na břichu a pořádně po Deadpoolově boku rozjet. Smysl pro drsný humor má, což dokázal ve Správných chlapech a akčních scén už natočil za život s pistolí v ruce dost na to, aby mu to sloužilo jako dobrý základ pro spolupráci s Davidem Leitchem. Ten plánuje samozřejmě přenést část ze svého režijního rukopisu z Johna Wicka i do Deadpoola 2 tak, aby si výsledek držel náladu prvního dílu, ale byl akčnější.

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.