sobota 1. dubna 2017

Zack Snyder prozradil, jakou stopáž bude mít Justice League a jak to bude s Green Lanternem

To jsou zvraty.

Zack Snyder se včera vyjádřil ke zprávám, že Liga spravedlnosti bude trvat 170 minut. A z jeho informací bylo zřejmé, že 170 minut to nebude. Ale i kolem tohoto jeho vyjádření se rozjela celá řada spekulací (o kauze dokonce napsala i nejmenovaná česká kritička M.S.) a tak se Snyder rozhodl vše upřesnit.

Liga spravedlnosti bude mít podle jeho slov 3 hodiny 30 minut! To je naprosto obrovská stopáž, která ale dává smysl vzhledem k tomu, že ultimátní sestřih Batman vs Superman měl přes tři hodiny a že Liga spravedlnosti se může měřit svým záběrem s těmi nejepičtějšími filmy jako je Pán prstenů: Návrat krále, A teď apokylapsa, Hrátky s čertem a Kačer Howard.

Snyder vzápětí dodal, že během filmu by měly být tři přestávky - dvě na záchod a jedna na jídlo. Vysvětlil také, proč je film tak dlouhý. V poslední třetině poté, co se probudí Superman, všechno vyřeší a ještě stihne uvařit večeři, totiž musí Liga spravedlnosti najít a zachránit Green Lanterna. Ten je tajným trumfem studia. Poté, co před několika lety v této roli doslova zazářil Ryan Reynolds si studio od přítomnosti zeleného superhrdiny mnohé slibuje. Lantern je nedílnou součástí Justice League a Snyder k tomu dodává:

,,Fascinuje mě, že si až dosud nikdo nepoložil otázku, co bude s Lanternem. Bez Lanterna by to přece nikdy nebyla Justice League. Počítám, že ultimátní sestřih na Blu-Ray by pak mohl obsahovat všechno opravdu důležité a budeme se tudíž pohybovat někde kolem 60 minut," dodal.

Kdo bude Lanterna hrát je v tuto chvíli pořád otázka.

Zdroj: Apreel.com

2 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.