sobota 16. prosince 2017

Jak se vám líbilo Star Wars: Poslední z Jediů?

Nejočekávanější premiéra konce roku je tady a ze všech stran se sypou recenze. Někdo z recenzentů je nadšený, někdo zklamaný. Jak se ale Star Wars: Poslední z Jediů líbilo vám, divákům?

Rian Johnson natočil film, který se v universu Star Wars určitě neztratí a nabízí hned několik ikonických momentů, nečekaných zvratů, ještě víc nečekaných vtípků a nádhernou filmařinu. Vyhovuje vám tento mix? Co vám udělalo radost a co vás zklamalo nebo dokonce naštvalo? Dejte vědět v diskusi.

15 komentářů:

  1. Nevím na čem byl zbytek světa, ale kéž bych si to užil jako oni. Za mě nejhorší SW epizoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky souhlasím a to jsem velký fanoušek, ale pro mě to byl prostě propadák.

      Vymazat
  2. 20%, nejhorší SW film, tohle byl fakt výsměch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle hysterický skoro 0% hodnocení jsou strašně směšný :) Většinou o nich bylo rozhodnuto ještě dřív, než se na film šlo, že jo.

      Vymazat
    2. Hele, já se na 7 i 8 epizodu před vydáním vždy těšil. Síle jsem dal 60%, 8 se mi líbila ještě méně. Nová trilogie je dle mě zatím to nejhorší z nového kanonu, pokud nepočítám miniseriál Síly Osudu.

      Vymazat
  3. 7 bodu z 10 moc velké BUM kolem toho

    OdpovědětVymazat
  4. Línia s Finnom úplne zbytočná - dorazilo ma to kasíno royal ... začína to mat grády až keď REY odíde od LUCA a odvtedy to ma nejakú tu Star wars atmosféru ... po kine som mal dojem že sa som skôr videl niečo od marvelu ako z Lucasfilmu

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě Rain Johnsson zničil Star Wars!!!Něco tak špatnýho sem neviděl, postavy které měli potenciál i na další díl jsou hozenný do hajzlu!!Celý film jsem doufal kdy změnim názor bohužel se to nestalo!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Hmmm ako ono by to bol celkom fajn film . Ale postava na ktoru som sa najviac tesil: vodca snoke slubne gradujuce napatie okolo tejto postavy bolo jednoducho zabite . Proste kebh tam nebol star wars by to nijak neovplyvnilo. Totalne zabity charakter. Tento ze mal priviest kylo rena na temnu stranu ?Asi tazko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když Vader a Luke v Návratu Jediho zabili Císaře/ Palpatina, jednu z nejoblíbenějších postav v universu?
      Co se o něm vědělo, vůbec nic, natočila se celá nová triologie...v čem je rozdíl? Podle mně jeden z nej. filmů a jeden z nej. v SW Nechápu tohle myšlení, když se natočilo FA ( za mě nejhorší SW) tak všichni krtizovali, že je to jen přetočení ep. 4 NH, když se někdo odváží a konečně zkusí v Sw něco nového, tak ho všichni zkritizují.

      Vymazat
  7. Rozhodne nestoji za to jit na to ve 3D...

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě to strebavam. Můžu ale říct že hudba nezklamala. A úplně první dojem je, že by se rodina Skywalkeru už mohla domluvit vždyť jsou rodina ne?

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavé, očividně většina lidí, kteří na film viděli by ho dokázali natočit lépe, využít lépe postav, nebo jich dát méně :-D Za mě naprostá pecka a to jsem vyrostl na klasice epizod IV, V a VI. A možná, možná, je přespříliš kritický pohled většiny diváků dám tím, že je prostě filmů moc, studia se předhání v tom, jak zprostředkovat divákovi co největší orgastický filmový zážitek kombinací dokonalého příběhu, efektů, hereckých výkonů, hudby atd. a také tím, jak moc filmů už jsme všichni viděli a jsme halt moc rozmlsaní a kinematografií jako takovou už trošku otupení. Z epizody VIII jsem opravdu nadšený a mám z ní krásný pocit, skoro jako na konci Epizody V: Impérium vrací úder ;-) :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.