čtvrtek 23. března 2017

Deadpool 2: Cable už má svého představitele? Kdo to bude?


Deadpool má v hledáčku herce, jehož jméno byste nečekali.

Cable je důležitou součástí světa Deadpoola (potažmo X-menů), v Deadpoolovi 2 by měl mít adekvátní prosto a tak jde o ostře sledovanou roli. V souvislosti s jeho představitelem už padlo několik jmen, ale teď přišel renomovaný Hollywood Reporter s tím, že jako Cable se objeví Michael Shannon. Ten asi nenapadl nikoho, ale jde o zajímavou volbu. Shannon je výborný herec a navíc v Muži z oceli dokázal, že zvládne i velmi ,,fyzické" role. Nemluvě o tom, že typově jde o výraznou tvář a navíc není zas tak drahý jako některá větší jména, např. Pierce Brosnan.



Cable je voják z budoucnosti, vlastním jménem Nathan Summers a je to syn Jeane Greyové  a Scotta Summerse (Cyclops), který s Deadpoolem často tvoří dvojici, navíc je i regulérním členem X-force, takže pro Shannona by zřejmě obsazení do Deadpoola znamenalo i práci v připravované filmové verzi X-force.

A tady se dostáváme k podstatným otázkám. Za prvé - Shannon je momentálně dost vytížený, není zas tak velkým fandou komiksů (i když Zoda si užil) a podle některých zpráv mu jeho závazky neumožní Deadpoola 2 natočit. A i pokud by teď nakonec čas našel, bude se mu chtít upsat se roli, která po něm bude chtít spoustu času do budoucna a nedá mu prostor hrát v tolika nezávislých filmech, v kolika dosud hrál?

5 komentářů:

  1. Shannon je levnější než Brosnan ? Herec na vrcholu proti důchodci za zenitem ?

    OdpovědětVymazat
  2. Shanonna mam rad, ale na Cabla se mi absolutne nehodi. Nerikam ze Brosnan by byla vyrazne lepsi volba, ale lepsi by to bylo urcite :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mne Stephen Lang. Shannon ok, dokážu si ho představit, ale nerozumím tomu, proč je favorit. Třeba se to ještě změní, není to ani jisté, ani oficiální. Jen zdroj HolReporter je důvěryhodný.

      Vymazat
    2. Souhlas Stephen Lang by se na to hodil idealne :)

      Vymazat
  3. Škoda, těšil jsem se na Keiru Knightley :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.