pátek 24. března 2017

Deadpool 2: Brad Pitt jako Cable? Podívejte se na concept art

Šéfové z 20th Century Fox už by měli oznámit, kdo se objeví jako Cable, protože tyhle spekulace začínají být pořádná divočina. A nebo je na nich něco pravdy?


Včera jsme tu rozebírali informaci z Hollywood Reporter, že hlavním kandidátem na Cablea je Michael Shannon. Teď se ale na Redditu objevily concept arty, které vypadají poměrně věrohodně a na kterých zjevně pro tuto roli studio počítá (nebo počítalo)  s Bradem Pittem.



Pitt už několikrát v minulosti prokázal, že se nebojí zkoušet nové typy postav a že mu je dokonce blízký i svérázný a černý humor tak, jako třeba v Inglorious Basterds. A rozhodně je to dostatečně velká persona, aby byl jeho Cable rovnocenným partnerem Deadpoola. Že je takové silné jméno potřeba tvrdí i oba scenáristé filmu a Pitt by to určitě splňoval.

Otázkou je, jaký má vztah ke komiksům a komiksové vlně. To, že natočil World War Z ještě neznamená, že by se chtěl na delší dobu stát tak výraznou komiksovou postavou. Cable totiž není závazek na jeden film, o tom už jsme psali tady.

Na seznam kandidátů každopádně přibylo další jméno. Věřím tomu, že Hollywood Reporter má kvalitní info a že tedy hlavním jménem je Michael Shannon, ale i tam jsou otazníky. Dalšími v řadě jsou pak Brad Pitt (možná až příliš velká hvězda i na Ryana Reynoldse), Pierce Brosnan, Dolph Lundgren, Stephen Lang, zmiňován byl dokonce i Nathan Fillon. Jak to nakonec dopadne, to se nejspíš dozvíme už brzy, protože natáčení Deadpoola 2 má co nevidět začít.

Stephen Lang jako Cable

Dolph Lundgren jako Cable


Kromě Pitta se objevil i concept art s Domino, kterou si zahraje Zazie Beetz. A ve filmu by se měl objevit i Juggernaut. I na jeho představitele zatím čekáme.




4 komentářů:

  1. No byla by to lepsi volba nez Shannon, ale bohuzel ani Pitt se mi do te role nehodi.

    OdpovědětVymazat
  2. Jako na Pitta slyším z těch dosavadních jmen nejvíc! Potom Nathan Fillon, pak dlouho nic, Stephen Lang, Pierce Brosnan a až nakonec Shannon. Každopádně oficiálně odpískali trilogii Terminátora, takže bych úplně nejraději viděl v této roli Arnolda! I když nevím, jak dlouho by udržel v jeho věku s postavou krok...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, odpískali, nicméně právě v roce 2019 (tuším) půjdou zpět ke Cameronovi a ten něco chystá s Timem Millerem. Tak třeba se dočkáme dřív než se nadějem (a Arnold už třeba propůjčí jen hlas a svoje mladé tělo, protože bude full CGI...za tři roky dalšího vývoje technologií bych si to už dokázal představit)

      Vymazat
    2. Dobrý den, jenom poznámka. World War Z není komix, ale román. Možná se plete s Walking dead.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.