pondělí 8. prosince 2014

Marvel: Josh Brolin se rozpovídal o své postavě padoucha Thanose

Jeden z nejmocnějších záporáků Thanos, má v marvelovském filmovém universu stále podstatnější roli. Dokonce jsme ho i párkrát viděli a to jako šedou eminenci v Avengers a více prostoru dostal ve Strážcích Galaxie. Právě v této týmovce ho ztvárnil Josh Brolin. Co prozradil o své postavě?


Je ještě nutné připomenout, že Thanose samozřejmě ještě uvidíme, Josh si svou roli zopakuje v chystaném dvoudílném komiksovém spektáklu Avengers: Infinity War (první díl se objeví v roce 2018, druhý o rok později). A už teď je jasné, že postava bude mít více prostoru.

Ale co si vůbec Brolin o Thanosovi myslí a proč kývnul na nabídku zahrát si ho?

"Thanose zbožňuji. Je to Thanos proti všem. Takže proč bych na to nekývl? Za Thanose vděčíme mému dobrému kamarádovi Louisi D´Espositovi (viceprezident Marvel Studios, pozn. redakce). Cvičili jsme spolu. Natočili jsme spolu Muže bez stínu. Zavolal mi a začal o tom mluvit. Bylo to fajn, protože jsme si o tom mohli soukromě promluvit. To je to, co se mi líbilo. Bylo to vážně vzrušující, díky možnostem, které postava nabízí. Ne proto, že je součástí blockbusteru, ale proto, že je jiná. Fascinující je její povaha."

Dá se očekávat, že Thanose uvidíme i ve Strážcích Galaxie 2, ale to zajím není oficiální. Jisté je zatím jen to, že ho "potkáme" v Avengers: Infinity War. I když byli bychom vážně překvapení, kdyby se ve Strážcích neobjevil.

Zaujal vás zloduch Thanos?


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.