čtvrtek 23. března 2017

Justice League: Upoutávka na trailer a nový plakát AKTUALIZOVÁNO

Už se to blíží, už je to za dveřmi. Batman, Wonder Woman, Cyborg, Aquaman a Flash jako jeden tým.

Warneři už v sobotu vypustí do světa druhý trailer na Justice League (první zde) a chraň je bůh, pokud to nebude naprostý kulervoucí nářez tak, jako třeba kdysi trailery na 300: Bitva u Thermopyl. Zatím byla kampaň na Justice League v mých očích velmi slabá, jako by šlo jen o spin-off k Batman vs Superman, ve skutečnosti je ale tohle ta hlavní událost a je potřeba dát rázně najevo i vůči Marvelu, že tahle parta se nevzdá bez boje a to nejen v animované verzi. Trailery k filmům Zacka Snydera bývají tradičně úderné, takže se máme na co těšit. Upoutávka s Aquamanem (je dost  možné, že se objeví další s dalšími hrdiny) ale upřímně není to, co by nám to signalizovalo. A plakát také ne.

Aktualizace: Pár minut po zveřejnění tohoto článku se objevilo i další promo s Batmanem (jako bych o tom nemluvil), takže čekejme ještě nejspíš další tři videa. Zveřejníme je všechna zde.

Aktualizace 2: A přibyla i nová fotka a plakáty.






















4 komentářů:

  1. Je snad jasný že každý hrdina bude mít svůj spot a co se týká plakátu je to teaser plakát.Propagace je teprve na začátku zbytečně se do toho navážíte.

    OdpovědětVymazat
  2. Cyborg je úžasný https://www.youtube.com/watch?v=Nvod15SGEqU
    ale Flash v obleku mi přijde skoro jako striptér :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Superman is dead. Uvést ho v perexu bylo matoucí, byť objevit by se tam měl, ale kdy a jak...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.