pátek 30. ledna 2015

Aquaman: Jason Momoa se rozpovídal o své roli plavce z Atlantidy

Co prozradil o roli člena Justice League?


Už nějaký ten pátek víme, že Jason Momoa ztvární komiksového Aquamana. Nejdříve se mihne v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a poté dostane více prostoru ve vlastní sólovce nazvané samozřejmě Aquaman a dvoudílné Justice League.

Jasona tak čekají světlé zítřky a není divu, že je z toho nadšený (i my bychom byli, kdyby se nám na účet přikutálelo pár set tisíc dolarů za to, že bychom se proháněli v kostýmu komiksové postavy. Doteď jsme to dělali zadarmo):

"Aquaman je nesmírně boží, protože jsem Kanaka Maoli - Havajan - naši Bohové jsou Kanaloa a Maui a Země je ze 71 % tvořena vodou a to já budu reprezentovat. Jsem někdo, kdo bude reprezentovat všechny ostrovany, ne nějakého blonďatého superhrdinu. Je skvělé, že tu je superhrdina se snědou pletí."

To jsme netušili, že zahrát si v komiksovém filmu je něco tak důležitého pro obyvatele Havaje a zní to skoro, jako by si za to člověk zasloužil Nobelovu cenu míru.

Momoa je nepřekvapivě u vytržení, že se objeví nejen v Justice League, ale i ve vlastním filmu. A ještě, aby ne, herecká branže je nestálá a mít zajištěnou práci na pár let dopředu, to je něco, čeho by si měl člověk cenit:

"Pro mě jako herce je skvělé vědět, co mě čeká v budoucnosti, protože mám děti a musím se ohánět, aby měly, co jíst. A je bezva vědět, že budu v Justice League, protože můj syn je největší Batmanův fanoušek a má dcera miluje Wonder Woman. Jsem rád, že mě konečně v něčem uvidí, protože v dohledné době se rozhodně nebudou dívat na Hru o trůny nebo Red Road, ale teď uvidí tatíka, jak nakopává zadky v IMAXU."

Tak to jsme moc rádi, že má Jason dostatek práce, aby jeho děti neumřely hladem. A navíc je očividně dobrý rodič, protože nechat malé caparty, aby se dívali na Hru o trůny opravdu není zrovna dobrý nápad, v takovém Norsku by mu je za to už dávno odebrali.

Co říkáte na Jasona jako na Aquamana? Nám tenhle castingový tah vyhovuje (jen doufáme, že mu neodbarví vlasy nebo mu nedají blond paruku).

2 komentářů:

  1. Bohužel Rajesh Koothrappali Aquamana v mých očích naprosto zdiskreditoval a jediné, co mě v souvislosti s ním vždycky napadne je "Aquaman sucks". :D Ale věřím tomu, že to Ronon Dex může zvládnout a reputaci Aquamanovi napravit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad tenhle nebude jezdit na mořském koníkovi :D.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.