sobota 22. dubna 2017

Dwayne Johnson a Jason Statham ve spin-offu k Rychle a zběsile?

Vypadá to, že ano. Co o tom víme?

Universal se údajně pustil do příprav spin-offu k Rychle a zběsile, ve kterém by si měli zahrát Dwayne Johnson a Jason Statham. Jejich interakce v Rychle a zběsile 8 fungovala skvěle a tak by Universal rád tuhle kravičku podojil ještě víc. Přece jen střídat spin-offovou sérii s hlavní a mít tak hit ne jednou za dva roky, ale jednou ročně je příliš lákavé. A dává to samozřejmě smysl. Johnsonovi je Rychle a zběsile dlouhodobě malé, stepování ve stínu Vina Diesela ho s jeho obchodnickou povahou asi zas tak nebaví - tím spíš, že tržby série rapidně vzrostly s pátým dílem, kdy do série Johnson naskočil.

Ostatně v posledních měsících se několikrát mluvilo o tom, že Diesel a Johnson jsou spolu tak trošku vepři... ve při. Poslední informace sice mluvily o tom, že už se situace zklidnila a všichni jsou zase happy, ale to nic nemění na tom, že Dwayne si vybojoval svoje (stejně jako si nedávno z vedlejší role vybojoval sólovku Black Adama). A nebo se situace možná zklidnila právě proto, že Johnson svůj hlavní prostor dostane ve spin-offu a ochotněji pak bude sekundovat v hlavní sérii. Je to dravec, o tom žádná, kdo sledujete jeho instragram a facebook tak víte, že jeho produkční společnost Seven Bucks roste doslova raketovým tempem.

O scénář spin-offu by se měl postarat Chris Morgan, který píše i Rychle a zběsile. Ale než ho napíše a než bude natočeno, tak si ještě dobře dva roky počkáme. Je třeba také podotknout, že tohle není oficiální informace. Nicméně pokud by se to potvrdilo, vůbec bychom se nezlobili. A kdyby to třeba ještě navíc bylo eRko, tak to už vůbec ne.

1 komentářů:

  1. Tak všichni hlavně chtějí jejich další pořádnou bitku ��

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.