sobota 22. dubna 2017

Akta X se vrátí v sezóně 2017/2018

Jedeme dál. Po ne zcela přesvědčivém, ale přesto příjemném návratu, se Akta X vrátí znovu s ještě větším počtem epizod.

FOX oznámili, že Akta X se vrátí ještě letos, v druhé polovině roku. Celkem nás čeká 10 epizod a jejich natáčení začne v létě. O vše se opět postará Chris Carter.

Není divu, že FOX se k seriálu znovu vrací. Loni měl vynikající čísla. Sledovalo ho téměř 16 milionů diváků a to z něj udělalo číslo dvě mezi hranými dramatickými seriály.  Navíc byla Akta X nejdiskutovanějším seriálem-eventem na sociálních médiích. My jsme se jim podrobně věnovali hned po prvních dvou epizodách, speciálně jsme zrecenzovali asi nejlepší - komediální - díl této šestidílné event série, a také čtvrtý a pátý díl a pozornosti samozřejmě nemohla ujít ani zmatlaná poslední epizoda. A i když se vším nebyl spokojený asi nikdo, pozitivní dojem těsně zvítězil. Nicméně už tehdy jsem psal, že pokud se něčeho bojím, tak je to Chris Carter, který stál za tím nejslabším, co se v v loňských epizodách objevilo. Takže uvidíme, zda se tentokrát polepší. Trošku se bojím, trošku se těším, prostě tak trochu... unruhe.



Akta X se poprvé objevila v roce 1993 - tedy před víc než 20 lety. A přestože spousta věcí se od té doby změnila ve světě i v televizní tvorbě, Akta X a chemie mezi Davidem Duchovnym a Gillian Anderson fungují pořád.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.