pátek 21. dubna 2017

Trailer: Pilgrimage - Spider-Man a Punisher společně ve středověké řezničině

Tom Holland a Jon Bernthal a k nim ještě Richard Armitage - silná trojka ve filmu, který si svojí drsností nezadá s nejkrvavějšími středověkými kousky z posledních let (Ironclad, Barbar a spol).


Irsko,1209. Malá skupina mnichů se vydává i se svatou relikvií na cestu do Říma (,,pilgrimage" znamená náboženskou pouť), cesta ale vede napříč zemí zmítanou válkou. Vliv Normanů sílí a relikvie na sebe poutá víc pozornosti, než by si přáli, takže brzy je jejich putování lemováno krví a mrtvolami. A zatímco Tom Holland v roli připomíná Christiana Slatera ve Jménu růže...



...Jon Bernthal připomíná....Joa Bernthala v roli Punishera, akorát ve středověké modifikaci. To znamená, že jakmile má jednou volné ruce, zabíjí vším, co má po ruce. Působí to trošku levněji, ale ta středověká jednoduchost a syrovost z toho jsou cítit dobře, takže pokud máte tyhle historické kousky, které pracují s aspoň trochu věrohodnou výpravou (oceňuji účesy), tohle by mohl být kousek pro vás. Režie Brendan Muldowney (Savage, Love Eternal).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.