čtvrtek 10. listopadu 2016

Tom Holland prozradil, kolikrát se objeví jako Spider-man v dalších filmech

Už příští rok se Spider-Man vrátí a je to návrat plný velkých očekávání. Tom Holland na sebe v Občanské válce strhl spoustu pozornosti, všechny nás svým výkonem dostal na svoji stranu a tak mu Marvel dal velkorysou smlouvu.

Tom se pro Hollywood Reporter vyjádřil, jak na tom momentálně s Marvelem je. ,,Dají vám podmínky a dojít na ně může kdykoli. Může to být třeba cameo v Avengers. Nevím o jaké filmy půjde přesně. Vím, že mě čekají tři Spider-Man filmy a tři samostatné filmy. Ale když do toho máte jiné natáčení, Marvel má pro to pochopení. Rozumí tomu, že člověk potřebuje točit i jiné filmy a vždycky se snaží najít řešení."

TOP 5 nejlepších Marvel filmů

Šest filmů znamená velkou dávku důvěry (není divu, Marvel stál návrat pavoučího muže spoustu peněz a úsilí), ačkoli vlastně vůbec není jasné, co tím Holland myslel. Spider-Man filmy jsou nejspíš Spider-Manovy sólovky, co jsou ale potom ony samostatné filmy? Nejspíš sólovky jiných hrdinů? Nebo spíš týmovky? Nejspíš od každého trochu.

A když už jsme u těch Spider-Maních zpráv, bylo oficiálně potvrzeno, že Michael Keaton bude ve Spider-Man: Homecoming Vulture a že hudbu složí Michael Giacchino. Kromě Vultura by se měl ve filmu zřejmě objevit ještě Tinkerer a zřejmě i třetí záporná postava.

Spider-Man: Homecoming dorazí do českých kin 6. července 2017.

TOP 10: Nejlepší výtvory komiksového guru Stana Lee

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.