pátek 20. ledna 2017

Dwayne Johnson v sólovce Black Adam? A střetne se s Mužem z oceli?

Dwayne Johnson si jde za svým a téměř po deseti letech se jeho sen nejspíš splní.

Dwayne ,,The Rock" Johnson patří nejen k nejúspěšnějším hercům současnosti, ale i mezi mimořádně úspěšné podnikatele. V rapidně krátkém čase během pár let udělal ze své produkční společnosti Seven Bucks progresivní firmu, která úspěšně spolupracuje s těmi nejlepšími ve filmové branži, v televizi i např. v oblasti sportovního oblečení.

Teď se blíží splnění jeho dalšího snu. Dwayne už roky mluví o tom, že si zahraje komiksového hrdinu jménem Black Adam. Původně se měl  Black Adama objevit jako záporák v chystaném Shazamovi, Rock ale nerad hraje druhé housle, takže po setkání s jedním ze šéfů DC Geoffem Johnsem se teď objevila zpráva, že Shazam (Captain Marvel) a Black Adam budou mít každý svůj film. Je sice možné, že Black Adam se v Shazamovi objeví, ale spíš formou představení, nikoli jako hlavní záporák.



Dwayne se tak konečně zapojí do lukrativního komiksově-filmového byznysu. Jeho Black Adam navíc nemusí být nutně čistý záporák, v mnoha komiksech funguje spíš jako antihrdina, jako špinavější, temnější verze Shazama - i proto, že má srovnatelné (ne-li větší) schopnosti.

Shazam by měl dorazit 5. dubna 2019, byť to je jedna z mála věcí, které zatím o filmu, jehož scenáristou je Henry Gayden (Earth to Echo), víme. Black Adam je pak s úplným otazníkem, víme jen, že Rock se nedávno sešel s Henrym Cavillem a oznámil, že ,,DC Worlds Will Colide". Black Adama se s Mužem z oceli na stránkách komiksu už samozřejmě potkal a pokud se šikovnému obchodníkovi a vyjednavači Johnsonovi podařilo získat Cavilla do svého filmu, bude zajímavé sledovat, jakou pozici si v rozšiřujícím se filmovém DC universu Black Adama nakonec vydobude - a koho případně odsune na vedlejší kolej.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.