neděle 9. srpna 2015

Krotitelé duchů: Billy Murray bude mít ve filmu cameo

Sice dělal hrozné ofuky, ale nakonec se herec vrátí mezi krotitele duchů.

Když se ještě mluvilo o tom, že další Krotitelé duchů budou standardním pokračováním původní série, byl Bill Murray tím, kdo dělal největší cavyky. Snad každý den měnil názor. Chvíli tvrdil, že má o návrat do role Petera Venkmana zájem, poté ne, pak zase ano, pak ne... Nakonec ale ze třetího dílu sešlo a místo to vzniká reboot v režii Paula Feiga, ve kterém bude ústřední tým složen pouze z žen.

A s největší pravděpodobností se v něm mihne i Bill Murray, který byl spatřen v Bostonu, jak si to štráduje na natáčení. Zatím ale není jasné, koho si zahraje. Ve filmu bude mít cameo i Dan Aykroyd, který neztvární svou původní postavu, ale řidiče taxíku, takže se dá počítat s tím, že i Murray bude mít jinou roli než v originálu. Uvidíme, zda bude přizván i Ernie Hudson. Bylo by to fér.

Jen pro zajímavost, Paul Feig chtěl do filmu obsadit i Sigourney Weaver, ale ta reagovala tak, že by si chtěla zahrát Slimera. Což byl samozřejmě vtip, ze kterého se ale dalo vydedukovat, že nemá o účast velkou zájem.

Aktuálně probíhá natáčení v Bostonu, premiéra je naplánována na 15. července 2016.

Těšíte se na další film?

2 komentářů:

  1. Mně je to upřímně jedno estli se tam objeví, protože za to jeho rozežrané chování, kdy jednou jo jednou ne apod. neumí si vybrat a chová se jak nějaká primabalerína. Já bych mu tam šanci zahrát si nedal, on totiž u mě za toto chování klesnul úplně naspod. A trošku mě překvapilo i chování Sigourney, kterou naprosto zbožňuji, měla říct slušně že tam hrát nechce a ne to okomentovat tímto způsobem. Já některé ty herce nechápu, než aby byli vděční za významné role které psali jejich filmografii a případně se mihli alespon v nějaké menší roli v sequelu, tak místo toho mají plnou hubu keců a na danou roli plivou. Ach jo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ono, informacie z ameriky netreba brat nejak vazne,to ze bill chcel potom nechcel, moze byt uplne inak, kym film nebude v kine iste nie je vobec nic... takto funguju nase televizne noviny, informacie ktore nikoho neinformuju,len zahltia a zabiju cas

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.