sobota 8. srpna 2015

Star Wars: Scenárista mluví o animovaném Spider-Manovi i sólovce Hana Sola

Od Pavoučího muže ke sci-fi sympaťákovi.

Christopher Miller obvykle spolupracuje s Philem Lordem (LEGO příběh) a nejinak tomu bude i v případě scénáře k chystanému animovanému filmu Spider-Man, ale také se tohle duo vydá do daleké předaleké galaxie, protože bude režírovat sólový film Hana Sola.

A právě o těchto projektech se Miller rozpovídal pro sever IGN:

"Je to náročné. Vždy se snažíme najít něco... díky čemu budeme mít onen zvláštní pocit v žaludku a udělat opravdu dobrou práci. A v tomto případě máme pocit, že je tu hodně tlaku na to, abychom to nezkazili. Takže jsme hodně motivovaní a zbytek je o tom, nabídnout divákům svěží zážitek, nechceme, aby to bylo jen o tom, že si odškrtneme položky ze seznamu toho, co se od filmu očekává, chceme lidem nabídnout něco nového a vzrušujícího, ale současně uctít to, co bylo na postavě tak skvělé."

Chris je samozřejmě u vytržení, že budou režírovat spin-off film k Hvězdným válkám, který napíše dvojice Lawrence a Jon Kasdan. Ostatně, už jako malé smrádě Hana zbožňoval:

"Když jsem byl dítě a trávil čas na hřišti, bojovali jsme o to, kdo bude hrát Hana Sola. Je to jedna z nejlepších postav, které kdy byly vytvořeny... mohl bych s vámi mluvit celý den o tom, proč je skvělou směsicí rošťáctví a kovboje... Morálně dvojznačný, ale s jasným morálním kompasem. Je spontánní."

Chvíli po premiéře sólovky Hana Sola se dočkáme i celovečerního animovaného filmu Spider-Man, který napíši a budou produkovat právě Miller s Lordem:

"Řeknu jen to, že to není další z příběhů o počátcích Petera Parkera, což jste viděli už asi 400x. Je to něco naprosto unikátního a odlišného a je to úplně něco jiného, než jste zatím viděli. To je jediné, co teď můžu prozradit... a budete to milovat!"

No to jsme zvědaví, ale je dobře, že si Miller uvědomuje, že "origin" příběhů Spider-Mana už je tu až moc, takže chystaný animáč bude disponovat jinou zápletkou.

Animovaného Spider-Mana se dočkáme 20. července 2018, sólovka Hana Sola bude k vidění o něco dříve a to 25. května stejného roku.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.