pátek 5. června 2015

Hvězdné války: Proč režisér Josh Trank vycouval ze spin-offu ke Star Wars?

Jednu verzi známe a není pro Tranka moc lichotivá. Co na to zmíněný režisér?


Před nějakou dobou jsme se dozvěděli, že Josh Trank nakonec na spin-off ke Hvězdným válkám nedohlédne. A důvodem prý bylo to, že spolupráce s ním není zrovna snadná. Teď se k tomu vyjádřil i Trank:

"Věděl jsem, že se kolem toho vynoří spousta otázek a na to, proč jsem se rozhodl opustit Star Wars, se bude nahlížet skepticky. A bylo to náročné. Bylo to nejtěžší rozhodnutí, které jsem v životě udělal... Chtěl jsem natočit něco originálního, protože jak vidíte, žil jsem poslední čtyři roky mého života  pod dohledem veřejnosti a to pro mě není v současné chvíli zdravé. Chci udělat něco, co nebude tak na očích."

Josh tak trvá na své variantě, že se sám rozhodl projekt opustit a věnovat se něčemu, co nebude tak intenzivně sledováno médii, diváky a studiem. Navíc tvrdí, že s Lucasfilmem dál udržuje dobré vztahy:

"Oni tomu rozumí, protože vědí, že celá takhle zkušenost pro mě byla psychicky velmi náročná. Někdy mám pocit, že žiji ve scénáři Paddyho Cheyefelskeho (oscarový scenárista, který psal intimní a realistická dramata, pozn. redakce) nebo v něčem podobném. Každé mylný dojem, který kolem toho mohl vzniknout, dosáhl nesmírně satirického stupně. A to především v případě lidí, kteří se se mnou nikdy nesetkali. Pokud by se setkali..., prostě nevím, jsem opravdu neškodný člověk."

Reaguje režisér nové Fantastické čtyřky na zprávy, že se s ním nedá během natáčení vyjít a je to pěkně tvrdohlavý chlapík.

Uvidíme, co pro nás Josh chystá. Očividně ne žádný velký blockbuster.

Mrzí vás, že nebude režírovat film s nálepkou Star Wars?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.