sobota 6. června 2015

Kráska týdne: Izabella Miko - Polská kráska se slabostí pro tanec

Slečna původem z Evropy, která se protančila do USA.

Izabella se narodila v polském městě Lodž a vyrůstala ve Varšavě. Už od dětství ji lákala umělecká dráha. Ovšem ne herectví ale balet. A šlo jí to. Zhruba v patnácti letech byla pozvána do New Yorku, aby ho tu studovala. Dokonce díky svému talentu získala stipendium.

I její první role byla spojena s tancem. Zahrála si ve filmu Divoké kočky (2000), ve kterém se ovšem tančil poněkud jiný styl než klasický balet. Ale s tím neměla Izabella problém. Zvládá různé pohybové kreace. Dokázala to ve filmech Nežádej svůj poslední tanec 2 (2006) nebo Love and Dance (2009). Kromě toho se objevila i v zatím posledním dílu nejúspěšnější taneční série Let´s Dance. Tam ale překvapivě netančila.

Izabella si zahrála i v projektech, které nemají s tancem nic společného. Řeč je například o ceněném seriálu stanice HBO Deadwood, případně měla menší roli v Souboji Titánů (2010). Výrazný part dostala v seriálu Mstitel Cape, ale ten byl předčasně zrušen.  Aktuálně jsme si polské herečky mohli všimnout v seriálu Chicago Fire (recenze).

Jako zkušená tanečnice se pravidelně objevuje v různých hudebních videích. A samozřejmě, jako správná celebrita se věnuje ochraně přírody.

Jejího sličného vzhledu si všimli i novináři a tak byla v roce 2001 zařazena mezi sto nejžhavějších žen magazínu Maxim. Skončila na 48. místě.

Je Izabella váš typ nebo je vám přijde jako "tuctová Barbie"?







0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.