pondělí 8. prosince 2014

Star Wars: Síla se probouzí - Co říká George Lucas na trailer k chystané sedmé epizodě?

Jeho reakce je trošku překvapivá.

Trailer na Star Wars: Síla se probouzí se stal jedním z nejvíce řešených témat posledních měsíců, pokud je řeč o filmovém světě. Na YouTube ho vidělo více než 100 milionů lidí, ale překvapivě mezi nimi nebyl duchovní otec série George Lucas.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER: STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ - JE TO TADY, JE TO TADY

Ten k tomu dodal:

"Nic o tom nevím. Ještě jsem to neviděl. Neviděl jsem to proto, protože to není v kinech. Já rád chodím do kina, abych se podíval na celý film. Plánuji tam vyrazit, až to bude vydáno."

Je to docela zajímavé. Hvězdné války jsou jeho dítko a je zvláštní, že není zvědavý, jak si s tématikou poradil J.J. Abrams, který má režii Síla se probouzí na starosti. Ostatně, když byl George tázán, zda ho zajímá, co Abrams udělal se Star Wars, tak prý prohlásil:

"Ani ne."

Upřímně je to překvapující, že k tomu má tak laxní, skoro by se chtělo říct až odtažitý přístup. Těžko říct, co si o tom myslet. Minimálně to není úplně příjemné pro tvůrce, kteří asi nebudou moc nadšení, že Lucasovi je jejich práce tak trošku "ukradená".

Co si o Lucasově reakci myslíte?

4 komentářů:

  1. Lucas je teda vůl... Pokud vím tak se SW vzdal dobrovolně. Nikdo mu je nevyrval a nedal do rukou zlýmu Adamsovi od Disneyů. Tak by mohl aspoň držet dekórum :/

    OdpovědětVymazat
  2. Kdyby je dostal do sparu mistr vseho - uwe boll, pak chapu, ale takhle ne.

    OdpovědětVymazat
  3. Já to naopak trochu chápu-kdyby měl Lucas pocit,že chce ke SW ještě něco dodat,neprodával by práva.

    OdpovědětVymazat
  4. No horší než než Jar Jarova muka to snad být ani nemůže, a Lucas to určitě tuší :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.