pondělí 8. prosince 2014

Suicide Squad: Jaká je reakce tvůrce komiksu na obsazení filmové verze? A která překvapivá celebrita by si mohla zahrát Amandu Waller?

John Ostrander prozradil, co říká na obsazení filmové Suicide Squad.


Je to jen pár dnů, co Warner Bros. oznámilo, které herce uvidíme v chystané týmovce Suicide Squad (více zde) a není překvapení, že spousta lidí začalo peskovat. A to hlavně kvůli tomu, že Jai Courtney ztvární Kapitána Boomeranga. Ale co si o hereckých představitelích myslí John Ostrander, tvůrce moderní podoby Suicide Squad? Ten rozhodně není tak rázný, jako někteří fanoušci, kteří div neskáčou z mostu:

"Potěšilo mě to, ale nečekal jsem, že půjde o materiál, který se dočká zfilmování až tak rychle. Je to zatraceně fajn termín. Půjde o film, který bude následovat po Batman v Superman: Dawn of Justice. Umístili ho pěkně vysoko, což mi samozřejmě udělalo radost."

A co si myslí o tom, že si Deadshota zahraje Will Smith a obecně, co říká na obsazení?

"Pokud jde o širokou veřejnost, tak Deadshot není zase tak známou postavu, takže si nevšimnou žádného rozdílu. Samozřejmě, lidé, kteří natáčí filmy, chtějí získat, co největší hvězdy, aby tak přilákali do kin, co nejvíce lidí. Tomu já rozumím a tak nemám žádný problém, pokud jde o casting... Co mě na něm opravdu zaujalo, je to, že se jim podařilo získat opravdu dobré herce pro dané role. To znamená, že Warner Bros. bere film velmi vážně. Berou celý koncept vážně.... Myslím si, že Hardy je vynikající herec. A Jared Leto jako Joker? No teda. To je jeho první projekt poté, co vyhrál Oscara! To je hodně slušné na film, který se jmenuje Suicide Squad. Berou to hodně vážně."

Hodně zajímavá je spekulace, která se objevila a to, že veleznámá moderátorka Oprah Winfrey by mohla ztvárnit postavu jménem Amanda Waller. I to by se Ostranderovi líbilo:

"Popravdě, Oprah byla na špičce mého seznamu! Ve filmu Purpurová barva ukázala, že je opravdu dobrá herečka a má povahu jako dělanou pro roli Waller."

Film dostal na starost David Ayer (režie a scénář), do kin dorazí 5. srpna 2016.

Oprah jako Amanda? Co vy na to?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.