úterý 9. prosince 2014

Téma: Které seriálové novinky odstartují na začátku nového roku?

Televizní sezóna se už dávno rozběhla (a zrovna se chystá na zimní pauzu), ale to neznamená, že se ještě nechystají premiéry zajímavých seriálů.

Galavant

Premiéra: 2. ledna
Stanice: ABC
Trailer

O čem to je: Pohádkový muzikálový seriál o hrdinovi Galavantovi, který musí porazit krutého krále, který ukradl jeho životní lásku a okradl ho tak o jeho "A žili šťastně až do smrti."

Agent Carter

Premiéra: 6. ledna (dvouhodinová epizoda)
Stanice: ABC
Trailer

O čem to je: Seriál bude sledovat osudy agenty Carterové ve čtyřicátých letech minulého století, kdy se hlavní hrdinka musí vypořádat nejen s prací pro Strategic Scientific Reserve, ale také hodlá pomoci Howardu Starkovi, který byl obviněn z nelegálního prodeje zbraní.

Empire

Premiéra: 7. ledna
Stanice: FOX
Trailer

O čem to je: Empire, jak už název napovídá, se bude věnovat rodině, jejíž život se točí kolem hudebního impéria. A stejně jako jiné rodiny, i tato se potýká s různými problémy, ať už v podobě nevyléčitelné choroby nebo křehkých vztahů.

Togetherness

Premiéra: 11. ledna
Stanice: HBO
Trailer

O čem to je: Komediální seriál o dvou párech, které společně žijí v jednom domě a snaží se udržet si fungující vztah i splnění svých snů.

12 Monkeys

Premiéra: 11. ledna
Stanice: Syfy
Trailer

O čem to je: Sci-fi seriál inspirovaný filmem z roku 1995 o cestovali v čase, který se vrací z roku 2043, aby zastavil smrtelný virus vypuštěný organizací, která si říká "Armáda dvanácti opic.".

Backstrom

Premiéra: 22. ledna
Stanice: FOX
Trailer

O čem to je: Kriminální seriál inspirovaný švédskou knižní sérií od Leifa G. W. Perssona, jehož hlavním hrdinou je nesympatický detektiv se sebedestruktivního sklony. Ale jak to tak bývá, co mu chybí v oblasti sociální zdatnosti, to dohání talentem pro svou práci.

Allegiance

Premiéra: 5. února
Stanice: NBC
Interview s herci

O čem to je: Analytik CIA se musí vypořádat se zjištěním, že jeho rodiče jsou bývalými sovětskými špióny a nyní byli znovu povoláni do služby, aby pomohli s teroristickým útokem na USA.

Better Call Saul

Premiéra: 8. února
Stanice: AMC
Trailer

O čem to je: Spin-off k hitovému seriálu Perníkový táta, bude sledovat osudy právníka Saula, šest let před tím, než se objevil v původním seriálu. Přesto bude věnována pozornost i momentům z Perníkového táty.

Odd Couple

Premiéra: 19. února
Stanice: CBS

O čem to je: Nová verze seriálů ze sedmdesátých a osmdesátých let, ve které si zahraje Matthew Perry (seriál bude i produkovat). Premisa je jednoduchá, dvojice spolubydlících z koleje se po dvaceti letech opět ocitne v jednom bytě a musí se spolu naučit žít, přestože jsou naprosto odlišní.

Last Man on Earth

Premiéra: 1. března
Stanice: FOX
Trailer

O čem to je: Komediální seriál, který se odehrává v roce 2022, kdy se poslední žijící muž snaží najít jakékoliv důkaz toho, že na Zemi opravdu není úplně sám.

Secrets & Lies

Premiéra: 1. března
Stanice: ABC
Trailer

O čem to je: Kriminální seriál inspirovaný australskou předlohou o muži, který objeví tělo mrtvého chlapce a stane se hlavním podezřelým. Snaží se tak najít skutečného vraha, aby očistil své jméno.

Battle Creek

Premiéra: 1. března
Stanice: CBS
Interview s herci

O čem to je: Seriál se zaměří na agenta FBI a policejního detektiva, kteří jsou velmi odlišní, ale musejí spojit své síly, aby bojovali proti zločinu ve městě Battle Creek.

CSI: Cyber

Premiéra: 4. března
Stanice: CBS
Trailer

O čem to je: Pokud má někdo pocit, že ještě neběží dost seriálu s nálepkou CSI, tak ho jistě potěší, že se dočkáme další série. Půjde o přímý spin-off k Kriminálce Las Vegas a v centru dění bude tým FBI, který se zaměřuje na zločiny páchané ve virtuálním prostoru.

Dig

Premiéra: 5. března
Stanice: USA Network
Trailer

O čem to je: Kriminální podívaná o agentovi FBI, který působí v Jeruzalému a během vyšetřování odhalí spiknutí, jehož kořeny sahají až do doby před dvěma tisíci lety.

American Crime

Premiéra: 5. března
Stanice: ABC
Trailer

O čem to je: Seriál se zaměří na osudy účastníků soudu, který se týká rasově motivovaného zločinu. Ten silně poznamenal jejich životy, stejně jako probíhající proces.

Weird Loners

Premiéra: 31. března
Stanice: FOX

O čem to je: Čtveřice lidí, kteří se snaží vyhýbat vztahům zuby nehty jsou najednou nuceni stát se nedílnou součástí života někoho jiného a vytvořit si s ním pevné, byť nečekané pouto. Seriál se bude odehrávat v newyorské čtvrti Queens.

Na který seriál se nejvíce těšíte?

9 komentářů:

  1. Nevěřím tomu, že se Agent Carter chytne. Myslím si, že to zasazení do historie je zabiják... Těším se hlavně na 12 opic a zajímavé bude jistě i Last Man on Earth

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se těším na agentku Carterovou, naopak Last Man on Earth už svou premisou zavání propadákem (lepší než Red Dwarf to být nemůže :))

    OdpovědětVymazat
  3. doufam, ze se tvurci galavanta nevystrileli uz pri tvorbe traileru... mohlo by to bejt dost krute funny

    OdpovědětVymazat
  4. Já ten Marvel nechápu :D milióny zajímavých postav a oni se rozhdnou udělat seriál o Agentce Carterové ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Agenta Carter pro mě zachránila prvního Captain America. Mám ji rád :D.

      Vymazat
    2. agenta carter nebude dobrý seiál bude stát za hovno.

      Vymazat
  5. vy jste asi nikdo neviděli Marvel One Shot: Aget Carter? jinak nechápu jak můžete tvrdit, že to bude špatný :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.