úterý 9. prosince 2014

Krypton: O čem bude nový seriál odehrávající se na Supermanově domovské planetě?

Na co se můžeme těšit v dalším projektu na motivy komiksů od DC?

Další stanice, která bude mít svůj seriál inspirovaný u kreslených sešitů jednoho z nejznámějších komiksových vydavatelství, je Syfy. Ta připravuje sérii nazvanou jednoduše Krypton, což je, jak nemusíme fandům komiksů připomínat, domovská planeta Supermana.

A jak všichni víme, ta byla zničena. Bylo tak jasné, že seriál bude zasazen do doby ještě předtím, než se Kal-El dostal na Zemi. Bylo to otázkou, kdo bude hlavním hrdinou. A teď už je to jasné:

"Roky předtím, než se zrodila legenda o Supermanovi, tak jak ji známe, byl klan Elů zostuzený a odsunutý na okraj společnosti. Tento seriál se zaměří na osudy dědečka Muže z oceli, který na Krypton přinesl naději a rovnost a změnil planetu na místo, které se stalo hodným pro zrození největšího hrdiny."

Hlavním hrdinou tedy bude Kal-Elův děda. Pokud se budou tvůrci držet předlohy, tak by to měl být Seyg-El, otec Jor-Ela, otce Supermana. o Seygovi toho není příliš známo, jen to, že šlo o vůdce Kryptonského vědeckého koncilu. Poprvé se objevil v komiksu World of Krypton v roce 1988.

Seriál připravuje dvojice Davis S. Goyer (scenárista Muže z oceli), který bude projekt produkovat a Ian Goldberg (Once Upon a Time), ten napíše scénář k pilotnímu dílu.

Chtěli byste zjistit více o Supermanově domovské planetě a jeho předcích?

1 komentářů:

  1. Hmm. Postava o které nebylo moc napsáno, to dává určitě prostor k jejímu utváření dle vize tvůrců. Otázkou pro mě je, zda-li bude projekt stát sám na sobě, případně jestli se bude jednat o pomyslný prequel k seriálu Supergirl, o které se diskutuje, že by mohla sdílet universum s Flashem a Arrowem. A jelikož je za projektem Goyer, seriál má od filmového universa velký časový odstup, takže by jeho události nijak neovlivňoval, mohly by být projekty propojeny. Já teda doufám, že seriálové universum, které nakopl Arrow bude postupně rozrůstat, třeba i na konkurenčních stanicích a např. ta Supergirl se časem setká se zeleným lukostřelcem a nejrychlejším mužem planety... bSaR

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.