úterý 14. října 2014

Živí mrtví: Seriál opět rekordní, první díl páté řady přilákal k obrazovkám hromadu diváků

Zombie podívaná pokračuje ve své krasojízdě a láká k obrazovkám čím dál více lidí.


Není žádným tajemstvím, že jsou Živí mrtví hitem nevídaných rozměrů. Jde o nejsledovanější seriál v divácké skupině 18 - 49 let. Rekord zatím držela premiéra čtvrté řady, která se chlubila 16,1 miliony diváky (10,4 milionů diváků ve věku 18 - 49). Pokud započítáme i ty, kteří si seriál nahráli a pustili, vyskočí na nás číslo 21,1 milionů diváků.

Ovšem premiéra páté řady opět zamířila trochu výše. Stanice AMC se pochlubila, že první díl aktuální sezóny sledovalo 17,3 milionů diváků, z toho 11 milionů patří do věkové skupiny 18 - 49 a se započtením těch, kteří si seriál přehráli později, jsme se dostali k pěkným 22 milionům diváků.

A nutno poznamenat, že jde o zasloužený úspěch. Přestože občas máme k seriálu výhrady (recenze), tak první díl páté řady byl skvělý. Svižný, se zajímavými dialogy i pár emocionálními chvilkami, které nebyly přehnaně sentimentální.

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCI PROZRADILI, KTERÉ POSTAVY UVIDÍME VE SPIN-OFFU K HITOVÉ ZOMBIE PODÍVANÉ

Není tak divu, že AMC připravuje spin-off, kterým by chtěla navázat na úspěch Živých mrtvých a nedávno byla také schválena šestá řada.

Sledujete Živé mrtvé nebo nechápete, co na nich ostatní vidí?

3 komentářů:

  1. Tož je to dobry, jak se tak říká, dávám palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  2. je to take guilty pleasure... tupe dialogy, nudny scenar a otravne postavy vyvazuje dokonale audio-vizualne spracovanie a bravurne vystavany "svet" v ktorom sa to odohrava :) a co milujeme najviac? ziadna postava nie je v bezpeci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To potom musíš milovat Game of Thrones

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.