středa 6. února 2019

Jak dopadly testovací projekce Avengers: Endgame a jak dlouhý film bude?

Premiéra se blíží, práce na Avengers: Endgame ale ještě neskončily. Pořád se ladí závěrečný střih a s tím souvisí i testovací projekce. Jak dopadly?

Skvěle. Režisérská dvojice Joe a Anthony Russo prozradila, že ještě pořád nemají film úplně hotový, nicméně že oni i studio z něj mají dobrý dojem. A ne bezdůvodně. Celkem už proběhly čtyři testovací projekce a všechny dopadly velmi dobře. Podle režisérů dokonce nikdo během prvních tří projekcí neodešel na toalety - a to už je co říct. Tím spíš, že střih se už delší dobu pohybuje kolem tří hodin. A vypadá to, že kolem nich někde na 2h 50 min -3 hodiny se ustálí. Studio nemá podle obou bratrů námitek, jeho cílem je, aby Endgame byl co nejlepší film, kterů víc než důstojně uzavře prvních deset let MCU - a to nejen komerčně.

Cílem je zkrátka odvyprávět všechno co nejlépe, dotáhnout všechny důležité linky a motivy a pokud do zvládají diváci i manažeři, pak je velmi pravděpodobné, že se Endgame stane stopážově nejdelší marvelovkou v historii. Až dosud jí byla Infinity War, která měla 2 hod 30 min (i s titulky), takže Avengers: Endgame bude dějově zhruba o 20 minut delší.

Premiéra v Česku nás čeká 25. 4. 2019

 Avengers: Endgame superbowl trailer obrázek po obrázku

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.