pondělí 4. února 2019

Avengers: Endgame superbowl trailer obrázek po obrázku


Co všechno se vešlo do upoutávky?

Jak už jsem psal tady, Marvel se opravdu nejde přetrhnout v tom, aby do nás naládoval tuny a tuny záběrů z Endgame. I když většina z nás tuší, že v průběhu Endgame nebo na jeho konci se minimálně část těch, kteří jsou mrtví, vrátí, Marvel nechce prozradit, kdo se zapojí do finální bitvy, ani kde bude probíhat atd. Mohl by sice pár záběrů zfalšovat tak, jak má ve zvyku, ale kdo ví, jestli už to neudělal právě v tomto Super Bowl traileru.


Po sestřihu záběrů z minulých filmů, které ukazují hrdiny, o něž jsme Thanosovým lusknutím přišli, je tu opět logo Marvel a jeho 10 let. Přestože už je to vlastně 11.

New York vypadá opuštěně

Socha Svobody se stala symbolickým místem, kde se lidé hledající naději a své blízké setkávají. Světlo v pochodni jako by pro ně znamenalo víru v lepší zítřek. 

Baseballový stadion je prázdný. Další symbolické místo, tentokrát zachycující zkázu. Všimněte si, že zdaleka ne všechna auta jsou zaparkovaná. Spousta lidí se proměnila v prach za volantem a to následně vyvolalo sériové nehody a další katastrofy.

Ti, kteří ztratili své blízké a nedokáží se s tím vypořádat sami, se schází v podpůrných skupinách.

Mezi nimi i KarelR z Moviezone;-)

Tony Stark a Nebula něco kutí. Připomíná to scénu z prvního dílu, kdy si Tony vyrobil svůj první oblek. I tentokrát v sobě zřejmě uprostřed té největší beznaděje najde vnitřní sílu, aby se znovu posunul a přišel s něčím novým.

Kdo přilétá netušíme. Ale je to v centrále Avengers, která má své vlastní záložní zdroje, proto se tu svítí. Tony Stark s Nebulou? Captain Marvel? 

Rocket Racoon jako jediný přeživší z původních  Strážců má na sobě kombinézu z prvního dílu Strážců Galaxie. Postavil si přístřešek někde na pobřeží oceánu, kde ho někdo  našel a nebo naopak sám někoho hledá? Je to Wakanda?

Black Widow trénuje - situace, ve které jsme ji ještě neviděli. A opět nový účes.

Stejná situace. Copánek jí sluší.

War Machine a Ant-Man jsou připravení tentokrát síly spojit.  

Thor je na neznámém místě. Je to Wakanda? Víme, že může díky Stormbreakeru snadno cestovat mezi světy, takže to může být kdekoli. Zřejmě pátrá po tom, kdo z Asgardu lusknutí přežil. Víme také, že Valkyrie (Tessa Thompson) se v Endgame podle všeho vrátí. 

Hawkey aka Ronin. Kde, to není jasné. Jasné ale je, že červené světlo nevěští nic dobrého.

Ne, ještě není konec. Captain America se vrací do boje. Ještě jednou. A možná naposledy. 

Navazuje tato scéna na předcházející záběr? Nevíme. Avengers dost možná míří do Kvantové říše. Podle některých fanoušků mají dokonce v tomto záběru nové bílé kostýmy, které nedávno unikly na veřejnost díky fotkám hraček. Pokud je to totiž Cap, Thor, Black Widow, Rocket Racoon, War Machine a za nimi Ant-Man, tak Thor nemá plášť. V tomto záběru ale také Marvel mohl pomocí triků mlžit. Jedno je jisté, to hlavní nás čeká až v samotném filmu, většina těchto záběrů nejspíš pochází z jeho první cca čtvrtiny, max třetiny.







  



















0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.