středa 6. února 2019

Dumbo: Létající slůně v mezinárodním traileru, bude mít Tim Burton další hit?

Dumbo, jedna z nejkrásnějších  a nejdojemnějších animovaných disneyovek vůbec, se dočká své hrané verze pod dohledem Tima Burtona.

Fakt, že Disney nám letos naservíruje hned tři hrané remaky svých filmů, přičemž jde navíc o jedny z jeho největších hitů, považuji za smutný důkaz nenasytnosti a chamtivosti manažerů od Disneyho- a také za strašlivé plýtvání, protože Lví král, Aladin i Dumbo mají na to, aby se stali výjimečnou událostí roku a ne se o tento post přetahovali. Vždyť Aladin svého času kraloval kinům v roce 1992 a Lví král o dva roky později. Tehdy to Disneymu stačilo. Ale koupit po Pixaru, Lucasfilmu a Marvelu ještě 20th Century Fox vyžadovalo hromadu peněz a ty je potřeba někde generovat.

Tak tedy Dumbo. S rukopisem Tima Burtona, s hromadou CGI a s lákavou čtveřicí Eva Green, Michael Keaton, Danny DeVito a Colin Farrell, to vše v novém mezinárodním traileru, který nenechává nikoho na pochybách, že tahle pohádka bude velkolepá a zaslouží si návštěvu kina. Hromada nových záběrů připomíná, že tady se s kampaní pomalu finišuje, Dumbo přiletí do českých kin už 28.3. 2019

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.