čtvrtek 6. dubna 2017

Budoucnost Transformers: V zásobě mají ještě 14 příběhů, ale Poslední rytíř je prý Bayův poslední

Jasně, Michaele. Proč nám to zní povědomě?

Michael Bay se u příležitosti blížící se premiéry rozpovídal o budoucnosti série Transformers. S tou má studio Paramount velké plány a už před časem jsme vás informovali o tom, že založilo pro sérii writers room a luxusně jeho scenáristy zaplatilo.

Chlapci byli adekvátně tomu aktivní a tvořiví a tak vznikl nejen Poslední rytíř, ale ještě dalších 14 námětů. Jedním z nich je například plánovaný spin-off Bumblebeeho, který bude natáčet Travis Knight, šéf Laika studios a režisér Kubo a kouzelný meč.

To samozřejmě neznamená, že nás čeká ještě 14 filmů. Ale rozhodně to nevypadá, že by Paramount zpomalil. Když do nás může sypat Marvel  tři filmy ročně, Paramount jistě bude také spekulovat o rychlejší výrobě - a nejspíš o tom rozhodnou tržby Posledního rytíře. Ten by měl být podle jeho vlastních slov pro Michaela Baye konečnou v této sérii. Ale vzhledem k tomu, že už jsme to od něj slyšeli několikrát předtím a vždy pak přidal další díl, je třeba to brát s rezervou - do doby, než skutečně dostaneme Transformers od jiného režiséra. Vzdát se hračky, kterou jste vytvářeli je zkrátka těžké, to ví nejen Bay, ale třeba i Ridley Scott.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.