sobota 13. února 2016

Čekají nás Transformers 5, 6, 7 a jeden z nich bude sólovka Bumblebeeho!

Tohle už jen Michael Bay sám nezvládne.

Už delší dobu se mluvilo o tom, že Paramount Pictures plánuje udělat z Transformers svoji dojnou krávu s vlastním filmovým universem (protože každé studio ho musí mít, už jen zbývá, aby měl svůj spin-off Hobbs z Rychle a zběsile). Studio dokonce kupu scenáristů, kteří za tučný peníz pod vedením Akivy Goldsmana vymýšleli, jak přesně dál (více o tom jsem psal zde) a tady jsou plody jejich práce.

V roce 2017 nás čekají Transformers 5, které přivede na svět Michael Bay. Budou mít kvalitní příběh a nebudou přeplácaní. A bude v nich Mark Wahlberg. A bude to poslední Transformers film Michaela Bay. Jako fakt. Opravdu. Neblbněte děcka. Poslední. Čestný bayovský!

V roce 2018 pak dorazí Transformers 6, což ale ve skutečnosti bude spin-off věnovaný Bumblebeemu. Premiéru bude mít 8. června proti Godzille 2. Vzhledem k tomu, že žlutý camaro čmelák patří k nejsympatičtějším skládacím plechovkám vůbec, jeví se to jako dobrá volba.  Akiva Goldmsman si svoje peníze zaslouží.

No a v roce 2019 nás čekají Transformers 7. Nejspíš zase s Markem Wahlbergem.

Takže každý rok jedni Transformers a potenciálně jedna miliarda dolarů v kapse. Byznysově to nezní jako špatný plán, otázkou pouze je, zda se toho diváci nepřejí. Ale nepřejedli se zatím marvelovek, nepřejedli se Rychle a zběsile, takže minimálně pár dalších let by si Paramount mohl spravit ne zrovna dobrou bilanci.

Těšíte se?

Téma: Jaká je budoucnost Transformers?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.