pátek 21. dubna 2017

Avengers: Infinity War - první fotky přinášejí první spoilery

Natáčení Avengers: Infinity War začalo už před časem a dostali jsme při té příležitosti epické video. Teď se k nám dostávají spoileroidní fotky, které odhalují jisté posuny ve vztazích mezi postavami.

Konkrétně se www.eonline.com a Splashnews podařilo nafotit toto:


Zajímavé přitom není ani tak to, že Vision a Scarlet Witch pokračují ve svém románku, ale že Vision je v civilu.

Natáčení filmu Avengers: Infinity War probíhá už února v Atlantě a na plátně bychom měli vidět celou hromadu postav a jejich představitelů. Objeví se Drax the Destroyer (Dave Bautista), Thanos (Josh Brolin), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), The Collector (Benicio Del Toro), Groot (Vin Diesel), Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Nebula (Karen Gillan), Thor (Chris Hemsworth), Loki (Tom Hiddleston), Spider-Man (Tom Holland), Nick Fury (Samuel L. Jackson), Black Widow (Scarlett Johansson), Mantis (Pom Klementieff), Falcon (Anthony Mackie), Star-Lord (Chris Pratt), Hawkeye (Jeremy Renner), Hulk (Mark Ruffalo), Gamora (Zoe Saldana), Maria Hill (Cobie Smulders), Winter Soldier (Sebastian Stan). 

A Stan Lee, of kórs. 



4 komentářů:

  1. Ten Hiddleston v roli Lokiho je jistej? Už se v té změti trošku ztrácím, obzvlášť, když jsem dnes v Pevnosti četl, že v Thor:Ragnarok hraje Lokiho naposledy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle obsazení je ze stejného zdroje jako ty fotky, ale na imdb.com zalistovaný není, takže to asi raději opravím. Díky za upozornění.

      Vymazat
    2. Tak asi nejčerstvější info: When pressed further about Avengers, he revealed that Marvel may not actually be as organised as we all thought.

      “I don’t know! Honestly, I don’t know,” he said of making an appearance in the superhero flick. “They haven’t got their ducks in a row yet. They make it up as they go along.”

      Vymazat
  2. Hmm, Vision jako Paul Bettany? To jsem zvedavy, jestli to bude jen nejaky hypoteticky zablesk nebo Scarlet Witch rupne v bedne a trosku si poupravi svet k obrazu svemu (po vzoru House of M). Celkove jsem na tenhle vztah dost zvedavej, jakozto vasnivy ctenar Marvelu o nem vim, ale jelikoz jsem spis novdobejsi ctenar, tak spise historicky skrze odkazy ci po studiu wikin. A tak nejak mi to vzdycky prislo strasne divny, protoze v komiksech (v tech co jsem mel moznost cist) mi prijde tak robitcky nelidsky (ve filmu je to takvy roztomily nemotorny tutik, ktery spis pripomina hodnejsiho brachu Sheldona Coopera), ze se zdraham az uverit nejakymu vzplanuti k SW (a jeste vic jejiho vzplanuti k nemu) :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.