pátek 21. dubna 2017

Sean Bean prozradil: Kterou ze svých smrtí na plátně má nejraději?

Tohle meme nikdy neomrzí. Sean Bean zemřel v hromadě svých filmů a existuje k tomu spousta článků, vtipných fotek a videí. Ale kterou ze svých filmových smrtí má nejraději on sám? Teď už známe odpověď.

Sean Bean a jeho postavy to mají na plátně těžké. Pořád umírají a je to známá věc. Pokud byste si náhodou chtěli osvěžit paměť, tak tady dvě videa:





Sean Bean tenhle fanouškovský running gag bere s humorem a pro EW se dokonce vyjádřil, která ze smrtí je jeho nejoblíbenější. Je to Boromirova smrt ve Společenstvu prstenu. 

,,Je moje nejoblíbenější a to jsem jich pár natočil. Nemůžete si přát heroičtější smrt."



Seana Beana jsem měl tu čest nedávno vidět naživo v jedné diskusi organizované BBC a je neuvěřitelné, jak skromně, vyrovnaně a pokorně tenhle herec působí. Diskuse byla zaměřená na prezentaci jeho syrového šestidílného dramatu Broken, ve kterém pro BBC ztvárnil hlavní roli katolického faráře. A z ukázek to vypadalo, že je stále ve formě. Zda tam jeho postava zemře ovšem neprozradil.

Boromirova smrt je rozhodně jedna z nejikoničtějších smrtí, jakých bylo Beanovi dopřáno, já ale nikdy nezapomenu na jeho smrt ve Hře o trůny, kdy jsem až do poslední mili-mikro-pidi-sekundy pořád doufal, že se to nestane....to se nemůže stá... Oh My God tohle přece není možné, to se pos*ali..!

A jaká je vaše oblíbená smrt Seana Beana?

1 komentářů:

  1. Moje nejoblíbenější je ten overkill ve Zlatém oku :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.