čtvrtek 19. ledna 2017

Will a Grace se vrátí: Napřed reunion a pak 10 nových epizod, podívejte se na trailer

Další ze slavných seriálů je zpátky.


Will a Grace patří k nejznámějším sitcomům z přelomu tisíciletí. A teď se vrátí v plné parádě. NBC se nejprve dohodla s autory a herci, že by natočili speciální slavnostní reunion. A jakmile k tomu v září loňského roku došlo, začala jednání o speciální desetidílné sérii. Ta by měla dorazit v sezóně 2017-2018.

Související: Hvězdy našeho mládí: Co dělají a jak vypadají herci ze seriálu Will a Grace

Vrátí se všichni čtyři hlavní herci - Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes a Megan Mullally, z nichž každý dostal za svoji roli minimálně jednu EMMY. U kormidla opět nebudou chybět tvůrci sitcomu Max Mutchnick a David Kohan  a vrátí se i režisér James Burrows, který patří k nejlepším režisérům sitcomů v USA a režíroval všech 188 epizod Will a Grace.

Will a Grace debutovali v roce 1998, v době kdy Přátelé už byli v podstatě na vrcholu. Seriálu postupně rostla sledovanost, až se v letech 2001-2005 stal nejsledovanějším sitcomem ve věkové kategorii 18-49. Finále v roce 2016 sledovalo na 18 milionů diváků. Will a Grace patřili díky své otevřenosti vůči mnoha společenským tématům k nejoblíbenějším sitcomům odborné kritiky - během svého vysílaní dostal seriál 83 nominací na EMMY a 16 z nich vyhrál.






1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.