neděle 15. ledna 2017

Trailer: Podfu(c)k se dočká divoké seriálové verze s Rupertem Grintem

Snatch aneb česky Podfu(ck) patří dnes už ke klasickým filmům Guye Ritchieho. A brzy mu bude dvacet let, takže není divu, že se dočká remaku... ale tentokrát v podobě hodně ostrého seriálu.

Podfu(c)k svého času oslnil jak svým divokým dějem, tak hvězdným obsazením, kde nechyběli Brad Pitt, Benicio Del Toro, Vinnie Jones a Jason Statham. Ale to bylo v roce 2000. V roce 2017 se dočkáme nové verze tohoto příběhu a rozdíl je jediný, nová jména a seriálová podoba. Hvězdné obsazení nás ale čeká rovněž, protože na obrazovce nebude chybět Rupert Grint a vedle něj jména jako Luke Pasqualino (Skins), Ed Westwick (Gossip Girl), Lucien Laviscount (Scream Queens), Dougray Scott (Mission: Impossible 2) a Phoebe Dynevor (The Village). Takže solidní sestava, která to podle traileru rozpumpuje naplno.

Trošku to připomíná koncept seriálového Farga a to je vlastně dobře, protože Fargo patří vůbec k tomu nejlepšímu, co se v poslední době objevilo na obrazovkách a streamech. Podfu(c)k poběží na Crackle od 16. března 2017.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.