úterý 31. ledna 2017

Doctor Who: Peter Capaldi potvrdil odchod

Nastal čas na nového Doktora.

Peter Capaldi potvrdil v rozhovoru pro BBC, že desátá série bude pro něj poslední. ,,Je mi smutno. Miluju Doctora Who. Ale vždycky jsem byl člověk, co dělá víc věcí. Nikdy jsem se jedné práci nevěnoval tři roky, tohle byla moje první taková zkušenost. A cítím, že je čas jít dál."

Capaldi naskočil do Doctora Who v osmé sérii v roce 2014 a své působení ukončí letos na vánoce ve finále desáté série. V novodobé historii Doctora Who byl už čtvrtým hercem (celkově dvanáctým) - před ním si roli zkusili Christopher Eccleston, David Tennant a Matt Smith.

Capaldi tak skončí současně se showrunnerem Stevenem Moffatem, který pochodeň předá jinému géniovi - Chrisu Chibnallovi (Broadchurch). Doctor Who tak bude žít na obrazovkách dál, nicméně - desátá série bude nejspíš koncem jedné velké éry.

Kterého Doktora máte z těch čtyř nových nejraději?


4 komentářů:

  1. E paráda, T fantazie, S po T zklamání a na C jsem se přestala dívat úplně, takže pro mě dobrá zpráva, třeba mi další doktor sedne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi evidentně fanoušek jednotlivých herců, ne seriálu.

      Vymazat
    2. Evidentně. A?

      Vymazat
  2. Jsem z toho smutná. Byl to můj oblíbený Doctor...přinesl zpátky něco z klasiky, něco nového, neokoukaného, byl trochu drsnější, ne ubrečené štěně...doufám, že další herec bude taky někdo starší a ne nějaké ucho.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.