středa 23. listopadu 2016

Kethleen Kennedy: Jak bude vypadat Star Wars sólovka Han Solo? Jako western ze slavných obrazů

Disney a LucasFilm si už brzy odškrtnou další ze svých krůčků při vytváření nové generace Star Wars filmů a zaměří svoji pozornost intenzivně na další filmy. Vlastně už to udělali. Nový Han Solo je ve stádiu intenzivního plánování. Bude hodně westernový, podívejte se na obrázky.

Kathleen Kennedy se v rozhovoru pro Variety mimo jiné rozpovídala o budoucnosti Hana Sola. Han Solo by měl být po Rogue One v pořadí druhým Star Wars Story filmem, který nebude součástí hlavní série, ale spin-offem. Na rozdíl od Rogue One, kde nás čekají v podstatě samé nové postavy, samozřejmě bude vyprávět o důvěrně známém hrdinovi, kterým je Han Solo.

Sola si zahraje Alden Ehrenreich, který vzešel počátkem roku z mimořádně napínavého a dlouhého maratonu castingů. Režírovat by měli Phil Lord a Chris Miller a celý film by měl podle slov Kennedyové připomínat hodně western. A také heist movie (film o loupeži).

,,Když jsme řešili, jak by měl film vypadat a působit, hodně jsme mluvili o obrazech od Fredericka Remingtona a barvách, které používá," upřesnila dokonce. Samozřejmě, že tím okamžitě zvedla zájem fanoušků o dílo tohoto autora. Podívat se můžete i vy. Takhle nějak tedy bude působit sólovka Hana Sola, stačí si jen doplnit do obrazů Aldena Ehrenreicha.

V dalších rolích nás čekají Donald Glover jako Lando Calrissian a Emilia Clarke v dosud neupřesněné roli.

Dočkat bychom se měli 25. května 2018




3 komentářů:

  1. "A také film o heist movie (film o loupeži)."

    To je teda hodne podivna formulace. Film o filmu o loupezi? Asi by se hodilo spis vetu zamenit jen za "A také heist movie (film o loupeži". Tohle je fakt krkolomné až běda :)

    Kazdopadne to zni dobre, trosku jsem doufal, ze to bude mit westernovy nadech. Preci jen Solo je jasnej vesmirnej gunslinger :)Jsem zvedav, co se bude loupit. A musim teda rict, ze me pomerne zarazilo obsazeni Landa. Glovera bych fakt necekal :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, to jedno slovo ,,film" tam zůstalo omylem. Hlavně, aby nám to neukradlo čas, jinak ať si krade Han Solo cokoli. Osobně si pořád nemůžu zvyknout na to obsazení hlavní role.

      Vymazat
    2. Stane se :) No uprimne mam ten samy problem. Ja mel uplne jineho favorita. Nejvic se mi do role hodil Ansel Elgort. Ale co nadelame. Snad se Ehrenreich ukaze jako spravna volba :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.