čtvrtek 14. dubna 2016

Kdo bude mladý Han Solo? Tohle je zřejmě vítěz castingového tažení!

Castingový proces na mladou verzi Hana Sola pro připravovaný film Han Solo Star Wars Story sledujeme od samého začátku a vypadá to, že máme vítěze.


Přestože to není ještě oficiální, podle serveru Deadline.com už si tvůrci vybrali a novým Hanem Solem z této pětice kandidátů...

Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction, 23)


Taron Egerton 26 let
Alden Ehrenreich 26 let

Blake Jenner 23 let

Jack O’Connell 25 let

je Alden Ehrenreich, kterého jsme nedávno viděli v Hail, Caesar! a před tím v Blue Jasmine nebo Stoker.

Všechno je to zatím sice nepotvrzené, ale Deadline nikdy nepíše tyhle informace, pokud je nemá z opravdu dobrého zdroje a v podstatě nikdy se nemýlí, takže to můžeme brát jako tutovku s malou šancí na to, že by to dopadlo jinak.

Ehrenreicha si můžete prohlédnout např. v této ukázce z Hail, Caesar!


Scénář nového filmu o mladém Solovi napsali Lawrence Kasadan se svým synem Jonem, režírovat budou Phil Lord a Chris Miller  (Lego příběh) a do kin by měl film dorazit 25. května 2018.

Spokojeni s výběrem?

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo to je? Chapu ze chtej vsadit na nejaky min znamy jmeno, lae tohle mi neprijde jako fajn volba. Vzhledove jakakoliv podobnost nulova. Ale nechme se prekvapit. Lord(Miller se nikterak nepodili na scenari? Doufal jsem ze jo. Ze se toponese v odlechcenejsim duchu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebal bych se, ze to bude postradat jejich rukopis, navic kasdan je dobry scenarista

      Vymazat
    2. Tak Kasdana se nebojim, ten sve kvality ukazal jiz mnohokrat, jen se bojim, ze se tam nebude tlacit na humor tolik, jak jsem cekal. Tak nejak jsem od toho cekal takove SW Guardians of Galaxy. Jejich rukopis tam sice videt asi bude, ale radsi bych, kdyby se podileli i na scenari, coz teda v zasade stejne muzou, ikdyz nevim, jakou volnost jim v tomhle disney ponecha....a bojim se ze moc velkou ne :)

      Vymazat
  3. No, asi takhle. Mladý H. Ford měl sex appeal 100 bodů ze sta, tenhle tak kolem 0, takže zklamání, ale zase kdyby to byl Blake Jenner bylo by to ještě horší, ten je mi vyloženě nesympatický.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.