pondělí 19. září 2016

Trailer: Gears of War 4 - nová generace se představuje, kdy se dočkáme filmu?

Pořád je za co bojovat.

Gears of War patří mezi vůbec nejúspěšnější akční série a je to už také nějaký ten pátek, co se chystá filmová verze. Není divu, tahle hra svým filmovým stylem proslula a vyloženě si o zfilmování koleduje. Mluvilo se o CGI verzi a pokud se nepletu také o verzi, kterou by režíroval Len Wiseman. jenže z toho všeho sešlo už někdy kolem roku 2010. Od té doby bylo víceméně mrtvo.

Související: Pokémon: Chystá se díky úspěchu Pokémon GO hraná filmová verze?

Až doteď. Ne, film zatím ohlášen nebyl, ale Gears of War se vrací na herní pole s Gears of War 4 a trailer napovídá, že filmový akční styl zůstal zachován. Znovu nás čeká pořádná řežba a nejspíš se znovu všichni producenti proberou a budou řešit, jestli by filmové zpracování nestálo za řeč. Účetní velkých studií se ale přitom budou ohánět tržbami Warcraftu a pokud koncem roku Assassin´s Creed nevylepší adaptacím herních pecek uměleckou i finanční reputaci, obávám se, že na delší dobu si všichni v Hollywoodu nechají zajít chuť a Gears of War skončí tam kde Halo, Bioshock nebo Mass Efect. U ledu.

Hry tu naštěstí budou pořád a možná že víc ani není třeba a film by se hernímu zážitku nevyrovnal. I když představte si, co by s tím Michael Bay nebo Peter Berg dokázali...

Související: TOP 5 nejhorších filmů podle videoher


3 komentářů:

  1. Tak ten hudební podkres se jim hodně povedl. Už v půlce upoutávky jsem litoval, že to není celý film. No jdu si to pustit ještě jednou a dost. 8x za sebou to myslím stačí. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda, jedna z naj herných akčných sérií. Film by bol pecka, mať to tak R-kový rating a skvelého režiséra. Len herci by museli na sebe trošku zamakať.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kašlat na živé herce. Tohle chce pořádný CGI film. Přesně jak naznačila ukázka.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.