úterý 20. září 2016

Trailer: Pasažéři - Chris Pratt a Jennifer Lawrence ve sci-fi romanci roku?

Dvě nejzářivější hvězdy současnosti v jednom filmu, který míchá dva divácky nejúspěšnější žánry? Tohle by měla být tutovka.

Na rutinní cestě vesmírem jsou dva členové posádky probuzeni z hibernace o 90 let dříve. Zpočátku si to užívají, začnou spolu randit a zamilují se do toho, pak se ale situace zkomplikuje, systémy vypoví službu a ukáže se, že za zdánlivou náhodou se skrývá něco víc. Nastává boj o život.

Asi těžko byste v současnosti hledali silnější herecký pár než jsou Chris Pratt a Jennifer Lawrence. Je tu sice spousta starších osvědčených hvězd, ale jsou to tihle dva, kdo jsou největšími hvězdami současného Hollywoodu. A z hromady nabídek se oba rozhodli pro tenhle film, což znamená jediné - scénář musí být zatraceně silný.

Nový trailer pak napovídá, že bychom se opravdu koncem roku mohli dočkat hitu, který sjednotí vkus mužů i žen, protože smíchá sci-fi s love story, akci s romancí. Režie se chopil Morten Tyldum (Lovci hlav, Kód Enigmy) a tak jsou tu všechny předpoklady, že Pasažéři nabídnou inteligentní zábavu. Jedinou slabinou by mohl být autor scénáře John Spaihts, který má na triku Promethea. Ale snad si vybral lepší den.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.