pondělí 4. července 2016

Temná věž: Idris Elba na nových fotkách, půjde ale o čistou adaptaci? Víme nečekané podrobnosti

Už jsme vám ukázali Matthew McConaugheyoho jako Randalla Flagga a ještě předtím Idrise Elbu jako Rolanda. Teď se dostaly na internet nové fotky Idrise, ve kterých má jiný ohoz, takže módní westernová přehlídka může pokračovat.

Fotky opět přinesl server JustJared, jednu dáváme jako ukázku, totéž v bleděmodrém krát 11 najdete zde.

Nahoře fotka, kterou zveřejnil Ron Howard, který je producentem filmu. Režie se ujal Nikolaj Arcel (Královská aféra, Zabijáci) a jak se nedávno vyjádřil společně se Stephenem Kingem, film se bude od knih lišit a dost možná půjde o něco mezi adaptací a sequelem. Začít by se sice mělo první větou knihy, ale vzápětí děj skočí výrazně kupředu - podle Kinga doslova doprostřed - a velká část se bude odehrávat v současnosti. To znamená, že film by mohl z velké části adaptovat hlavně třetí díl- Pustiny.

Bude to zkrátka hodně napínavé, protože série to je tak obsáhlá, že dostat ji na plátno bude mimořádně těžké a víc by jí IMHO slušelo tak jako Hře o trůny televizní zpracování. Ale musíme doufat v nejlepší, obsazení dvou hlavních rolí je víc než slibné (i když na Idrise jako Rolanda si ještě chvíli budu zvykat, fotky tomu naštěstí hodně napomáhají).


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.