pondělí 4. července 2016

Akira: Chris Evans, Joseph Gordon-Levitt a úžasné concept arty z nenatočeného filmu

Tohle bere dech.

Když jsme před časem vydali článek o nenatočených skvělých filmech (1. část a 2. část), Akira tam nebyl - ale po tomhle bychom ho tam měli doplnit.

Filmová hraná verze Akiry, jednoho z nejslavnějších komiksů a následně i anime filmu už leží u Warnerů deset let. Chystali se na ni v různých fázích bratři Hughesovi, Jaume Collet-Serra, Christopher Nolan a George Miller a hrát v ní postupně měli Zac Efron, James Franco nebo Keanu Reeves. Teď začaly kolovat po netu ukázky toho, jak mohla vypadat verze, v níž měli hlavní role vytvořit Chris Evans jako Keneda a Joseph Gordon-Levitt jako Tetsuo. A vypadá to úžasně, co říkáte?






Poslední zprávy hovoří o tom, že Warner Bros chtějí pro film na pozici režiséra Justina Lina, ale kdo ví, jak to dopadne. Nový Star Trek Beyond bude podle prvních odhadů otevírat pod úrovní prvních dvou dílů a Linovo jméno by tím mohlo utrpět. Na druhou stranu, i v tomhle filmu je scéna s motorkami, takže pokud se v ní blýskne, Akira by pro něj mohl být jako stvořený. Důležité rovněž bude, jestli uspěje hraná verze Ghost in the Shell, která už vzniká. Pokud ano, roztrhne se dost možná s adaptacemi japonských anime pytel.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.