středa 18. května 2016

Temná věž: Idris Elba jako pistolník Roland na prvních fotkách z natáčení

Natáčení Temné věže začalo, takhle vypadá Idris Elba jako Roland.

Temná věž bude. Dočkat bychom se jí měli v roce 2017 a právě teď ji natáčí Nikolaj Arcel. Hlavní role si v téhle kovbojské fantasy podle knižní série Stephena Kinga dají Idris Elba jako pistolník Roland Deschain a Matthew McConaughey jako jeho věčný nepřítel, muž v černém aneb Walter Padick, známý v mnoha Kingových knihách pod mnoha různými jmény - a nejvíc asi jako Randall Flagg. První fotky z natáčení přinesl Daily Mail a na všechny se můžete podívat zde (není tam o moc víc než ukazujeme my, na Matthewa jako Flagga si ještě počkáme).

V dalších rolích nás čekají Tom Taylor (The Last Kingdom) jako Jake Chambers, Michael Barbieri (Little Men) jako Timmy a dále Fran Kranz (Cabin in the Woods), Jackie Earle Haley (Watchmen), Abbey Lee (Mad Max: Fury Road) a Katheryn Winnick.



2 komentářů:

  1. Pistole vypadají v pořádku! :-)Ale toho jak dopadne zbytek se VELMI bojím. Cesta od alternativního feudálního kovbojského světa přes ten post-apokalyptický do našeho a zase zpět je STRAŠNĚ dlouhá a obtížná. Nezbývá, než vám/nám držet palce.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.