pátek 15. července 2016

Strážci galaxie Vol. 2: První concept art

Strážci galaxie 2 ukončili natáčení a jsou ve fázi postprodukce. Na Comic Conu se nejspíš dozvíme víc, zatím tu ale máme jako ochutnávku libový concept art, který vám připomene, proč se na druhý díl těšit. Obrázek uvnitř článku.

Concept art samozřejmě nepřináší nic naprosto zásadního, ale pár věcí za zmínku stojí. Především to je nová postava Mantis, kterou hraje Pom Klementieff.

Potěší samozřejmě Baby Groot, u kterého můžeme jen tipovat, zda doroste už v tomto díle nebo si to Gunn nechává do trojky, kde by návrat velkého Groota jistě byl dostatečným tahákem. V tomto dílu by se mělo řešit hlavně to, zda je to úplně ten stejný Groot - protože i když z něho vyrostl, nemá jeho zkušenosti a jeho moudrost.



Vrátí se i Michael Rooker jako Yondu a Karen Gillan jako Nebula. Společně s hlavní sestavou pak budou řešit otázky týkající se otce Petera Quilla.

Na obrátku nejsou k vidění, ale ve filmu se objeví v blíže nespecifikovaných rolích i Kurt Russell (jeho postava nemá jméno, takže by mohlo jít o Star-lordova otce), Chris Sullivan, Elizabeth Debicki, Nathan Fillion a Sly Stallone (jeho postava také nemá jméno, takže možná je tu na zmatení a půjde o falešnou stopu během pátrání po Peterově otci, více jsme psali zde).

Premiéra 5. května 2017

Související:
http://www.gorilla.cz/2014/12/strazci-galaxie-2-reziser-james-gunn.html





0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.