neděle 6. března 2016

Strážci Galaxie 2: Objeví se i Sly Stallone? Foto jako důkaz!

Natáčení druhých Strážců Galaxie je v plném proudu. Už víme, že ve filmu se objeví Kurt Russell, teď se ale na place tajně objevil i Sly. Nevěříte?


James Gunn už před časem řekl, že má pro druhé Strážce galaxie v rukávu pár překvapení. Také ve svém nedávném vysílání na Facebooku prozradil, že ve filmu se neobjeví Thanos a přidal i pár dalších zajímavostí. Rozhodně ale nemluvil o akční legendě, kterou se podařilo vyfotit, jak odchází z hotelu v Atlantě, kde bydlí i ostatní herci, a v ruce drží objemný scénář.

Vypadá to tedy, že ve filmu se objeví Sly Stallone  (pokud nejde o šílenou náhodu, které se stávají, jak dokazují FB posty Hugha Jackmana z počátku února, který se dvakrát během krátké doby úplně náhodou potkal s Ryanem Reynoldsem). Otázkou teď je, koho si Sly zahraje.

Hvězdy našeho mladí: Rambo: První krev - Co dělají herci z klasiky akčního žánru

Je tu samozřejmě teoretická možnost, že Kurt Russel sloužil jako vějička a že Quillova otce si zahraje právě Sly - a že to mělo být překvapení. Na druhou stranu, po někom Peter musel zdědit svoji schopnost hláškovat a dá se čekat, že by se naplno měla rozjet právě v kontaktu s jeho otcem, což by mnohem víc sedělo Kurtu Russellovi. Sly si tedy nejspíš zahraje nějakou jinou postavu, v tuto chvíli se spekuluje spíš o cameu. Každopádně, Strážci Galaxie Vol 2 teď jsou ještě lákavější než před pár dny.

Strážci Galaxie 2: Režisér James Gunn vysvětluje, zda se Strážci Galaxie mohou setkat s Avengers

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.