čtvrtek 25. prosince 2014

Strážci Galaxie 2: Režisér James Gunn vysvětluje, zda se Strážci Galaxie mohou setkat s Avengers

Režisér James Gunn (Strážci Galaxie) se už několikrát vyjádřil v tom smyslu, že crossover mezi Avengers a Strážci Galaxie není příliš pravděpodobný. Teď se o tom rozpovídal více. Změnil názor?


James tedy nebyl zrovna stručný, pustil si pusu na špacír:

"Vše, co jsem se snažil říct je, že jsou Strážci důležitou součástí MCU (Marvel Cinema Universe, pozn. redakce) a určitě koexistují s Avengers a ostatními postavami z MCU. Ale týden po premiéře filmu jsem šel do kanceláří Marvelu, sedl jsem si s Kevinem Feigem a pár dalšími lidmi z Marvelu. Měli jsme dlouhou diskusi, kam Stráži směřují a co se jim stane. Řekl jsem jim přesně, co chci udělat s pokračováním Strážců a všichni s tím souhlasili a byli nadšení. A když jsme se zamysleli nad celkovým obrazem, všichni jsme se shodli na jedné věci a to, že chceme velkou část Strážců udržet oddělenou od marvelovských hrdinů na Zemi, protože mají celou galaxii k prozkoumání. Chceme je použít jako cestu, jak zvětšit MCU, ne zmenšit. Chceme si být jistí, že budou mít svou vlastní mytologii, ne jednu, která je propojená s postavami ze Země. Oni JSOU propojeni, samozřejmě, ale toto spojení nebude výrazně ovlivňovat jejich příběhy a životy. Když se mě někdo ptá na Strážce a jejich budoucnost a to, zda se setkají s Avengers, nemám toho moc, co bych mohl říct, protože něco ještě nebylo rozhodnuto a navíc nechci prozradit, co už rozhodnuto bylo. Takže mluvím obecně...".

Gunn upozorňuje, že právě to, že nezmiňuje detaily, ale obecné věci, může být chápáno a vykládáno různými způsoby. Plus okomentoval otázky, týkající se toho, že Star-Lord používal walkman Sony:

"LIDI, ONI MAJÍ MIMOZEMSKOU TECHNOLOGII, DÍKY KTERÉ CESTUJÍ MEZI PLANETAMI RYCHLEJI NEŽ SVĚTLO, jsem si jistý, že mohou vyřešit to, jakou alternativní formu energie využít pro walkman a také mají technologii pro zpomalení opotřebení přehrávače a kazety. To mi přijde zřejmé."

Už před nějakou dobou bylo řečeno, že postavu Draxe ze Strážců Galaxie uvidíme i v Avengers 3 a to ve výrazné roli, ale očividně nemůžeme očekávat, že se celý tým objeví v jiném filmu od Marvelu. Ale, že by nás to trápilo, to říct nemůžeme.

Vás ano?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.