čtvrtek 17. března 2016

Trailer: X-men: Apokalypsa - Konec světa se blíží, přežít mohou jen ti nejsilnější!

Konec světa se nám letos v kinech přiblíží na dosah hned několikrát, jednou ho budou odvracet i Singerovi mutanti. A našlapaný trailer slibuje mnohé.

Bohužel, musím definitivně zaujmout stanovisko k marketingové kampani X-men: Apokalypsa - v tuhle chvíli, tak jak na mě film působí z upoutávek, mi prostě není moc po chuti. Odpudivé barvy (barevná stylizace ovlivněná 80. lety je obdivuhodně důsledná, nicméně mému oku nelahodící) a nadmíra zjevných počítačových efektů v čele s opravdu příšerným pozadím (Kinobox style) prostě ve mě neprobouzí nějaké velké nadšení (ostatně psal jsem to, jak se tak dívám, už u předcházejícího traileru).

Kdybych nebyl fanda X-menů, Singera a netěšil se na Quicksilvera, tak už dávno tenhle film hodím mentálně do koše. Takhle ještě pořád doufám, že se to podaří do premiéry odladit, že to na velkém plátně bude působit jinak a především, že to pohromadě podrží Singerův cit, kvalitní scénář a herecké výkony všech zúčastněných. Naděje umírá poslední, ale z letošní svaté komiksové trojice Batman v Superman, Captain America a X-men: Apokalypsa jsou u mě mutanti zatím bohužel poslední. S přehledem.

Komiksové novinky: Představitelka Psylocke z X-Men: Apocalypse kope zatraceně vysoko

Kráska týdne: Sophie Turner - Nová Jean Grey

X-Men: Apocalypse: Představitel ústředního zloducha Oscar Isaac vypráví o své postavě


Super Bowl Spot: X-men: Apokalypsa - ochutnejte zničení světa

X-men: Apokalypsa - podívejte se na dva nové plakáty, každý s jedním týmem

2 komentářů:

  1. Škoda že udělali z magneta a storm jezdce apokalypsy :/ měl tam být gambit a sunfire :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sto lidi, sto chuti. Trailer sice neni tak dobry jak ten posledni, ale i tak to vypada furt dost k svetu. S te barevnosti nejsem taky uplne nadsen, ale chapu ji a rozhodne me to nejak nodpuzuje. A jinak to vypada na super akcni jizdu. Za me rozhodne vedsi ocekavani nez od BvS :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.