úterý 25. srpna 2015

Komiksové novinky: Představitelka Psylocke z X-Men: Apocalypse kope zatraceně vysoko. Kdo by si mohl zahrát hlavní ženskou roli v Gambitovi?

A skončilo natáčení Sebevražedného oddílu.

Jednou z nových postav (respektive ne úplně nových, tahle se mihla už v X-Men: Poslední vzdor, ale zahrál si ji někdo jiný), které se představí v X-Men: Apocalypse, je i Psylocke.

Její komiksová předloha má kromě telepatického talentu, schopnost využívat takzvanou "psychokatanu" a skvěle ovládá bojová umění. A tak herečka Olivia Munn, která Psylocke ztvární, tvrdě trénuje.

Vyplácí se to. To je zřejmé z krátkého videa, které herečka uveřejnila. Podívat se na něj můžete tady.

Premiéra je naplánována na 19. května 2016.

Našla se kráska pro Gambita?

Už před pár týdny se objevil seznam potencionálních představitelek hlavní role v komiksovém projektu Gambit. A figurovalo na něm i jméno Léa Seydoux. Právě té byla nyní nabídnuta možnost ztvárnit postavu jménem Bella Donna Boudreaux.

Jedná se o dceru vůdce klanu zabijáků a nejde o postavu originálně vytvořenou pro film, poprvé se objevila v komiksu a to v roce 1992.

Padla oficiální nabídka ze strany studia Fox, nyní se čeká, co na to herečka, která je aktuálně docela v kurzu díky roli v bondovce Spectre.

Gambita uvidíme v kinech 6. října 2016

Padla poslední klapka

A je to, komiksovka od DC Sebevražedný oddíl je dotočena. Netradiční týmovka o partičce antihrdinů, kteří jsou více méně donuceni pracovat pro vládu, se nyní dostává do postprodukční fáze, aby byl film připraven na premiéru příští srpen.

S koncem natáčení se pojí také jedna sympatická historka. Když dvojice herců Margot Robbie a Jai Courtney vyrazili na závěrečnou party, zastavili se u stánku jedné holčičky, která prodávala limonádu, aby jí udělali radost. Právě z této události je následující video.

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.