čtvrtek 10. března 2016

Captain America: Civil War - Občanská válka se v novém traileru rozjíždí naplno a nemilosrdně a představuje se Spider-Man!

Captain America novým trailerem potvrzuje svoji pozici nejočekávanějšího comicsového filmu roku 2016. I kdyby se Superman s Batmanem pokrájeli a asistovala jim u toho Wonder Woman, nemají šanci, protože tohle je jasná přesilovka s pavoučím mužem jako třešinkou na dortu.

Související: Captain America: Civil War - Chris Evans prozradil pár informací o očekávané komiksovce

Takhle se to dělá. Těším se na Batman vs Superman kvůli jednotlivostem a hlavně kvůli Benu Affleckovi jako Batmanovi a Gal Gadot jako Wonder Woman. A fandím Zacku Snyderovi. Stejně tak se těším na X-men: Apokalypsa a Singerovi držím palce ještě o něco víc než Snyderovi. Ale nový trailer na Captain America: Civil War/Občanská válka jasně ukazuje, jak se dělá trailerová kampaň a kdo tahá na poli zfilmovaných comicsů momentálně za delší stranu provazu.

Tohle je prostě nářez s tak osudovou dramatičností, jakou se Snyderovi při střetnutí dvou největších comicsových ikon vymačkat nedaří (alespoň v traileru). Marvel tu definitivně zúročuje roky mravenčí práce a postupného představovaní všech charakterů, aby je teď nechal s jedním hlasitým BANG! srazit a cedit krev a slzy.



A nakonec tahá z rukávu i svůj další trumf - Spider-mana (screenshot z traileru pokud se nechcete nechat překvapit nebo už jste trailer viděli a chcete zkoumat obrázek do detailů)! Osobně jsem nevěřil, že ho v traileru uvidíme a myslel jsem, že si ho u Marvelu nechají až do kina, ale už to tak je a můžete hodnotit - spokojeni? V kinech se dočkáme už 5. května.

4 Marvel filmy, které natočili, ale nechcete je vidět
Captain America: Civil War - první trailer
Téma: Marvel platí za spořivé studio. Je dobře, že nechce hercům dávat astronomické sumy?



6 komentářů:

  1. Jako je trosku digitalni, ale kontext naznacuje o kousek vetsi roli nez jen cameo na jednu scenu, takze za me dobry... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, zmiňuje to víc lidí, snad to ještě trikově doladí (celkově ale víc triků v tom traileru smrdí až moc počítačem)

      Vymazat
    2. je to trailer a bude teprve premiera ty pocitacove triky sou psis oddelany az na bluray

      Vymazat
  2. no tohle ne, ty postprodukční oči jsou hrůza

    OdpovědětVymazat
  3. Mi se ty oci libi. Chapu to tak ze ma nejakou formu nanobot obleku od starka ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Prvni trailer se mi libil vic, tady to dle me postradalo "tah na branku". Spider-man des bes. Muj neoblibenjsi hrdina, nejdriv to zkopou Holllandem a pak timhle hruznym oblekem. To, ze je celkem verny komiksove predloze, je fajn, ale dle me to moc nefunguj. A ty oci, ty me budou asi strasit v nocnich murach. V komiksu mi vubec nevadej (respektive tahle jejich podoba, preci jen se tam za ty leta taky vselijak menili spolu se samotnym designem obleku), ale tady se mi z toho dela vylozene zle. Fakt to pusobi zvlastne. Obvzlast to jak se hybaji, prestoze to vypada, jak kdyby je nekdo namaloval na kus obycejnejch teplaku (material a neplasticnost toho obleku je fakt strasna :) No ale kdo vi, treba budu novym Spideym nadsen, ted uz me muze jen mile prekvapit, obvzlast ve svym vlastnim filmu. Po tom, co jsem videl trailer k CACW, doufam, ze tam moc prostoru mit nebude. Coz je trosku paradox, protoze v komiksu je jednou z nejpodstatnejsicch (co si budem povidat, vlastne tou nejpodstatnejsi) postavou v Civil War arcu. Ovsem chapu, ze ve filmu se toho z jasnych duvodu vyuzit neda :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.