neděle 25. října 2015

Wonder Woman: 5 základních faktů, které musíte vědět

Zatímco natáčení Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti už skončilo a Zack Snyder se chystá na dvojdílnou Justice League, jejíž natáčení by mělo zabrat podle některých informací až 16 měsíců, natáčení Wonder Woman začne letos na podzim v Británii. A jsou s ním spojena některá překvapení jako, že například.... ale pěkně popořadě. Tady je všechno, co se zatím ví (s tím, že skoro nic z toho nebylo oficiálně potvrzeno, takže jde vlastně o drby a spekulace, ale protože zdrojem je JoBlo, tak to budeme brát celkem vážně).

Související: Kráska týdne: Gal Gadot - Bývalá izraelská miss a budoucí Wonder Woman, která má české kořeny

1) Kdo ve filmu hraje?

Jako Wonder Woman se samozřejmě objeví Gal Gadot. Po jejím boku bude bojovat Chris Pine jako Steve Trevor. Režie se ujme Patty Jenkins, která  na sebe nejvíc upozornila před lety dramatem Zrůda/ Monster. Scénář napsal Jason Fuchs, dá se ale čekat, že pod ním bude napsaných víc jmen.

2) Kdy se bude film odehrávat?

Ve dvou časových rovinách. Během 1. světové války a v současnosti. Film by se měl hodně držet comicsové předlohy a bude obsahovat hodně mytologických prvků. Wonder Woman v podstatě bude Thor pro DCCU.



3) Kdo budou záporáci?

Podle dosavadních informačních průsaků by měli být dva - Kirké a Áres. Áres, které by si údajně měl zahrát Sean Bean, by měl být víc  tím, kdo tahá za nitky. Kirké, kterou si - opět údajně - má vychutnat Eva Green pak bude přímo v akci. Právě skrz tyto dvě postavy se naplno projeví fantasy prvky celého filmu. Áres by měl mít celou armádu zelených nebo červených okřídlených rohatých potvor a Kirké se ve finálním souboji má proměnit v něco jako chiméru.

4) Jaká bude zápletka?

Naprosto nečekaná. Půjde o konec světa. Nuda, ale to už patří k věci. Diana/Wonder Woman se pokusí zastavit Árese a Kirké, aby rozpoutali pomocí manipulací na nejvyšší politické úrovni třetí světovou válku. Události z 1. světové války, kdy Wonder Woman poprvé porazila Árese, se tak nejspíš ve filmu objeví buď ve formě flashbacku nebo úvodní sekvence.


5) Objeví se Batman?

Asi nejzajímavější bod. Wonder  Woman se totiž podle všeho má odehrávat pár měsíců před dějem Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. A měla by se tu v jednu chvíli potkat s Batmanem, resp. Batman by ji měl pozorovat, jak bojuje s Áresovými poskoky a zachraňuje přitom civilisty. A na konci filmu by se s ní pak měl přímo pobavit a zpečetit jistou formu přátelství.  Dá se přitom čekat, že Batmana bude ve filmu sice málo, ale dost na to, aby si ho zahrál přímo Ben Affleck, který do DCCU naskočil naplno, střihl si už cameo v Suicide Squad a chystá se na tři batmaní filmy.

Související: Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti - nejdražší film všech dob?


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.