středa 16. března 2016

Ben-Hur: Trailer láká na sandálovou epiku a drsné závody koňských spřežení

Je to přesně takové, jak jsme čekali. Nikoliv v tom úplně dobrém slova smyslu bohužel.

Digitální balení, díky kterému zběsilá kamera lítá všemi (často nepřirozenými) směry. Naprosto dietní obsazení, vedle kterého je i remake Bodu zlomu ukázkou geniálního castingu. Kopírování Gladiátora. Rutinní trailer bez jediného nápadu. A pocit, jako by to celé režíroval Paul W.S. Anderson jako Pompeje 2.

Ne, Ben-Hur svým trailerem nepřesvědčil ani o tom, že jako remake má z kreativního hlediska smysl a dokonce ani o tom, že má smysl jako obchodní produkt. Nevěřím moc tomu, že by na tohle proudily davy diváků (obzvlášť v USA, kde je stará verze kultovní záležitostí), ale možná, že se v létě budeme divit. Koneckonců, průměrný trailer ještě neznamená, že se z toho nemůže vyklubat dobrý film - i když osobně bych si na to nevsadil a myslím, že budeme všichni rádi, když nás to pobaví o pár měsíců později aspoň při sledování z kanape. Pokud si tedy raději nepustíme originál.

Ben Hur: První fotky z nové verze legendárního filmu a co o něm víme?

1 komentářů:

  1. Jako trailer to není špatně vystavěno-tempo to má pěkné ale jinak jako film...jak se dalo čekat Hestonova Ben-Hura to nemá nejmenší šanci dotáhnout a to pravděpodobně na žádné úrovni.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.