středa 16. března 2016

Trailer: Podfukáři 2 - tohle by nedokázal ani Harry Potter!



Pokračování vydařené a úspěšné kouzelnicko-zlodějské akční oddechovky se připomíná.

A Harry Potter v nadpisu není náhoda, protože nám tu kromě osvědčené sestavy hraje i Daniel  Radcliffe. Režie se chopil Jon Chu,  který zatím za sebou žádné velké pecky nemá (G. I. Joe 2 a propadák Jem and the Holograms).

TOP 5: Nejzábavnější filmy s kouzelníky nového tisicíletí - Tyhle projekty nás okouzlily

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. přečetl si novinku a dostal teplotu gorilla illuminati confirmed

      Vymazat
    2. Projevuje se to například tak, že po najetí na gorillu jste přesměrováni na podvodnou stránku s logem googlu, kde vás varují před zavirováním mobilu a chtějí po váss telefonní číslo a 99 korun měsíčně

      Vymazat
    3. Ano, jak píše anonym tady nade mnou. Když Gorillu navštívím přes mobil, vyskočí výhružná reklama přes celý displej, telefon vibruje, pomalu na nic se nedá kliknout. Zjistil jsem, až potom teda, že na mobil.idnes.cz o tom dokonce včera vyšel článek. Není to jenom u vás. Napadený je prý reklamní systém Googlu.

      Vymazat
    4. Ok, podívám se na to, google adsense tu samozřejmě máme. Na PC na gorille adblock nepoužívám a nic mi nevyskakuje, mobil ještě onehdy byl také ok, tak se podívám.

      Vymazat
  2. http://tech.ihned.cz/mobily/c1-65206770-ceske-uzivatele-androidu-strasi-reklama-ktera-vede-na-falesny-antivirus#disqus

    OdpovědětVymazat
  3. chybí mi Isla Fisher :(

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.