sobota 10. října 2015

Kráska týdne: Rose McIver - Od Power Rangers, přes Once Upon a Time až k zábavné komiksové podívané iZombie


Kariéra zrzavé krásky je hodně rozmanitá. Škoda jen, že jejích sexy fotek moc nenajdete. Ale co čekat do zombie, že?


Rose se narodila na Novém Zélandu a to 10. října 1988. Rodiče jsou kreativně zaměřeni. Tatínek je fotograf, maminka je umělkyně a bratr je bývalý herec a nyní se živí jako hudebník. Nikoho tak nezaskočí, že i Rose vydala podobným směrem.

Už od dětství se začala věnovat tanci a také psaní. Na vysoké škole se ale jejím hlavním oborem stala psychologie a lingvistika. Během studií se ale začala věnovat herectví a nakonec se mu oddala naplno a odešla z vysoké školy.

V roce 2011 se herečka přestěhovala se svým přítelem Benjaminem Hoeksemanem do Los Angeles, kde se mohla dát věnovat oboru, který ji tak zaujal.

S showbyznysem má Rose bohaté zkušenosti. Poprvé se objevila v reklamě už ve dvou letech. Později si zahrála v seriálech Xena, Herkules nebo Tajemství Pravda, ale zahrála si například i v Power Rangers R.P.M. a to dokonce jednu z hlavních rolí.

Jejím filmovým debutem se stal projekt Petera Jacksona Pevné pouto (2009). Kromě toho si také vyzkoušela práci na divadle.


A dařilo se jí i po přesunu do USA. Získala vedlejší roli v ceněném seriálu Masters of Sex a jistě si jí všimli i fanoušci pohádkového Once Upon a Time, kde ztvárňuje vílu Zvonilku.

Za její zatím největší úspěch v USA se dá ale považovat hlavní role v komiksovém seriálu iZombie (recenze), který je rozhodně povedený.

V osobním životě herečka nijak nedivočí. Od roku 2005 žije s architektem Benjaminem Hoeksemanem.



1 komentářů:

  1. Vždycky když jsem ji viděla v Masters of Sex tak si vzpomenu na tu malou holčičku z XWP, kde vyváděla salta v době, kdy její postavu posedl duch Xeny :D. Od té doby teda hodně vyrostla do krásy, to se musí nechat... Ale na malou Daphne nezapomenu asi nikdy :D. Už proto se na každý počin kde se Rose objeví aspoň mrknu...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.